Ποιος έστρωσε τον δρόμο στην δεξιά ;

Από το ΚΚΕ (μ-λ)- Μαγνησίας

Σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας διαβάζουμε ότι « στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιούλη θα κριθεί εάν θα συνεχιστεί η προσπάθεια που έγινε, με επιμέρους λάθη και παραλείψεις, από τις κυβερνήσεις με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ….ή αν η χώρα θα γυρίσει πίσω στο σκοτεινό τοπίο των σκληρών ταξικών επιλογών της ΝΔ» και ότι « η μάχη αυτή δεν αφορά μόνο τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, αφορά όλο τον προοδευτικό κόσμο που θέλει να φράξει τον δρόμο για την παλινόρθωση της Δεξιάς».
Ξανά λοιπόν τα εκβιαστικά διλήμματα και οι προεκλογικοί εκβιασμοί στον κόσμο της Αριστεράς για να ξανα-στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά κουβέντα για το ποιος έστρωσε τον δρόμο στην αντίδραση και τη ΝΔ, μόνο κάποια «λάθη και παραλείψεις» αναφέρονται στην ανακοίνωση.
Ποιος αλήθεια «ξέπλυνε» τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με την ψήφιση του τρίτου αντεργατικού – αντιλαϊκού μνημονίου συνέχεια των προηγούμενων ; Ποιος αλήθεια συγκυβέρνησε με τους ακροδεξιούς εθνικιστές των ΑΝΕΛ ; Ποιος έκοψε συντάξεις και επέβαλε φορομπηξία στον λαό ; Ποιος συντήρησε και ενίσχυσε τις ελαστικές σχέσεις εργασίας ; Ποιος ενίσχυσε την κερδοφορία ντόπιου και ξένου κεφαλαίου ; Ποιος «τα ακούμπησε» όλα στην ΕΕ, μέχρι το 2060, για να παίρνει κάθε τόσο συγχαρητήρια από Μέρκελ – Γιουνκέρ ; Ποιος μετέτρεψε όλη την χώρα σε στρατιωτική βάση πολεμικών εξορμήσεων για ΗΠΑ –ΝΑΤΟ σε βάρος του λαού μας και των γειτονικών λαών ; Ποιος πρωταγωνίστησε στην δημιουργία «αξόνων» με αντιδραστικούς όπως το Ισραήλ και η Αίγυπτος κατ’ επιταγή των Αμερικάνων ;
Με λίγα λόγια το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ που άσκησε δεξιά πολιτική, προβοκάρισε τα οράματα και τους αγώνες της Αριστεράς και έστρωσε τον δρόμο στη ΝΔ , έχει το θράσος να ζητάει σήμερα συστράτευση των αριστερών και προοδευτικών ανθρώπων.
Πράγματι σήμερα απαιτείται συστράτευση των εργαζόμενων , των ανέργων, των συνταξιούχων , των νέων για την συγκρότηση ενός Μετώπου Αντίστασης και Διεκδίκησης του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας ενάντια στους ντόπιους και ξένους δυνάστες τους. Για να μην γίνουμε δούλοι του κεφάλαιου και της εργοδοσίας αλλά να διεκδικήσουμε δουλειά και ζωή με δικαιώματα. Για να μην γίνουμε κρέας για τα κανόνια του πολέμου των ιμπεριαλιστών αλλά να παλέψουμε ενάντια σε ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, για την φιλία και την αλληλεγγύη των λαών.
Αυτή την κατεύθυνση καλεί το ΚΚΕ(μ-λ) εργαζόμενους και νεολαία να ενισχύσουν , σήμερα που οι αυταπάτες γκρεμίζονται και η επίθεση του συστήματος συνεχίζεται.
Με οργάνωση και αγώνα για να ανοίξει ο δρόμος του λαού.
Βόλος 03/06/2019

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.