Στήριξη στο Πανεπιστήμιο.- Από την ανάποδη…

Από τον Νικ. Παπαγεωργίου, συνταξιούχο Μηχανικό

Η δημοκρατική οντότητα Α. Παρέμβαση (κατάληψη Τερμίτα κ.λ.π.) διεκδικεί εργατικό, φοιτητικό και κοινωνικό έλεγχο στο Πανεπιστήμιο ώστε να μη γίνουν νέες πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις, επειδή οι υπάρχουσες Πρυτανικές Αρχές και η Σύγκλητος, είναι υποχείρια των επιχειρηματιών, των βουλευτών, της αυτοδιοίκησης, του καθηγητικού κατεστημένου κ.λ.π. κ.λ.π..
Μετά ταύτα προτείνω τη Διοίκηση του Πανεπιστημίου να απαρτίζουν:
1) Εκ μέρους του εργατικού κινήματος ο φίλος μου ο Μητσάρας διακεκριμένος εποχιακός βοηθός υδραυλικού και ο μπογιατζής Μαστροθανάσης. Με δύο τσίπουρα λύνουν παγκόσμια προβλήματα.
2) Εκ μέρους του φοιτητικού κινήματος ο αγαπημένος μου συμφοιτητής Γιώργος, επί εικοσαετία πρωτοετής στο Πολυτεχνείο (ήδη στα 73 του βρίσκεται στο τρίτο έτος και χρωστάει μερικά μαθήματα του δευτέρου). Εν τω μεταξύ ασκεί και το επάγγελμα του φυσιολάτρη. Τον θεωρώ πολύ έμπειρο για την θέση.
3) Εκ μέρους της κοινωνίας ο γείτονας μου κ.κ. Κωνσταντίνος, ηγετικό στέλεχος του κινήματος «δεν πληρώνω». Πάντα στα διόδια περνούσε τζάμπα με την Πόρσε του κάτω από την μπάρα, κατακεραυνώνοντας το κατεστημένο. Άνθρωπος αρχών, οπωσδήποτε θα βάλει σειρά.
Είμαι σίγουρος ότι όλοι μπορείτε να συμβάλλετε με ανάλογες προτάσεις.
Το ΟΧΙ ΠΑΝΤΟΥ θα φέρει την ευτυχία. Σίγουρα!!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.