Στις εκλογές της 13ης Μαΐου η Ν.Δ. ανοίγεται στην κοινωνία και συνομιλεί με τον απλό πολίτη

Άρθρο του Γιώργου Καλτσογιάννη, μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ.

Την Κυριακή 13 Μαΐου δεκάδες χιλιάδες νεοδημοκράτες ανά την χώρα θα προσέλθουν στις κάλπες γα την ανάδειξη των νέων προέδρων και μελών στα θεσμικά όργανα του κόμματος, όπως είναι οι ΝΟΔΕ και οι ΔΗΜΤΟ.

Η διαφορά των φετινών εκλογών σε σχέση με τις προηγούμενες είναι σαφής: Αυτή τη φορά δεν ψηφίζουν μόνο οι αντιπρόσωποι που σε κάθε νομό αριθμούν μερικές δεκάδες, αλλά και οι απλοί πολίτες.
Άρα η παράταξη ανοίγεται στην κοινωνία και δίνει τον λόγο στην βάση.

Γι’ αυτό και αυτές οι εκλογές ξεφεύγουν από τον στενό πυρήνα των εσωκομματικών δρωμένων και λαμβάνουν τον χαρακτήρα μια γιορτής για την δημοκρατία και την ελεύθερη έκφραση των πολιτών, αξίες του φιλελευθερισμού που συνάδουν απόλυτα με την ιδεολογική φυσιογνωμία της Ν.Δ. και του προέδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η Κυριακή της 13ης Μαΐου είναι η μέρα που θα ακουστεί η φωνή του νεοδημοκράτη, του ανθρώπου που ελπίζει και πιστεύει στην παράταξη για ένα καλύτερο μέλλον.
Συνάμα οι εκλογές συμπίπτουν με μια νέα περίοδο που σταδιακά εισέρχεται η Ελλάδα. Πρόκειται για την μεταμνημονιακή εποχή, όπου η Ν.Δ. θα έχει κομβικό ρόλο στις εξελίξεις.

Με ενισχυμένα και ανανεωμένα θεσμικά κομματικά όργανα, εκλεγμένα από την βάση και τις επιθυμίες των πολιτών, η κεντροδεξιά παράταξη κραταιώνει τους διαύλους επικοινωνίας και σχέσης με την κοινωνία αναδεικνύοντας τις ανάγκες και τις προκλήσεις.

Εξ’ ου και ο ρόλος των ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ θα είναι ξεχωριστός στην νέα εποχή που ανοίγεται για την σύνδεση των αναγκών και των προτεραιοτήτων της κοινωνίας με την παράταξη.

Τα κομματικά όργανα θα αποκτήσουν τον σύγχρονο ρόλο που επιβάλλεται να έχουν στην εποχή μας. Ρόλο κοινωνού των αξιών και των θέσεων της παράταξης στην κοινωνία αλλά και παρεμβατικό μέσα από τον οποίο οι προτεραιότητες και οι ανησυχίες των πολιτών θα ακούγονται στον κόμμα και στην επικείμενη κυβέρνηση της Ν.Δ. που θα σχηματιστεί, όποτε γίνουν βουλευτικές εκλογές.

Οι ΝΟΔΕ και οι ΔΗΜΤΟ μπορούν να γίνουν το σπίτι του κάθε νεοδημοκράτη αλλά και του κάθε πολίτη που αγωνιά για τα κοινά και θέλει να δραστηριοποιηθεί για το κοινό καλό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.