Το «τρίγωνο» του Κουρέτα απέναντι στο «3Α» του Αγοραστού

Γράφει ο Φώτης Λαμπρινίδης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Μαγνησίας «Πρωτοβουλία»-Δημήτρης Κουρέτας

Οι τελευταίες ημέρες της 13ετιας (!) Αγοραστού που επιδιώκει να γίνει 18ετια, δεν είναι εξαίρεση, είναι το κερασάκι στην τούρτα μιας πρακτικής ιδιοκτήτη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ στην ιεράρχηση και την υλοποίηση των έργων με τα χρήματα των Ελλήνων και Ευρωπαίων πολιτών.

ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ για τα πραγματικά προβλήματα που ανέδειξαν ο « Ιανός» και οι ανάγκες των Θεσσαλών και την εκμετάλλευση των «γερών χαρτιών» της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ στα μάτια της Θεσσαλικής κοινωνίας, ανεξαρτήτως πολιτικής άποψης, με την αποδεδειγμένη ανικανότητα και ανυπαρξία των αιρετών της.

Ζητείται απάντηση στο πρόβλημα; Ναι, και υπάρχει!

Στην πρόταση που κομίζουν η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ και ο Δημήτρης Κουρετας για την τριγωνική εγγύηση μιας νέας πορείας της Περιφερειακής Αρχής:

Οι Θεσσαλοί ΠΟΛΙΤΕΣ με τους φορείς τους κύριοι εκφραστές των αναγκών της περιοχής.

Οι επιστημονικοί φορείς και το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ μας σε πρώτο ρόλο σοβαρών κατευθύνσεων ανάπτυξης με δημιουργία προστιθέμενης αξίας στα συγκριτικά πλεονεκτήματα.

Οι ΑΙΡΕΤΟΙ της Αυτοδιοίκησης με ανοικτά αυτιά και μάτια, με καθαρά χέρια και ευθύνη απέναντι στο δημόσιο συμφέρον και τις έγνοιες των πολιτών.

Αυτό το τρίγωνο- εγγύηση είναι η επιλογή στις 8 Οκτωβρίου.

Το διεκδικούμε όλοι εμείς, άνθρωποι της « διπλανής πόρτας» ,το εγγυόμαστε όλοι εμείς, οι πολίτες που θέλουν την Περιφέρεια μαζί τους .

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.