Έκανε ό,τι μπορούσε ο Πύρασος και περιμένει διπλό “δώρο” για να σωθεί

Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ο Πύρασος “αυτοκτόνησε” αναφορικά με την παραμονή διότι, παρά το γεγονός ότι έχασε όλους τους “τελικούς” στο δεύτερο γύρο και κατέγραψε μικρή βαθμολογική συγκομιδή, εφόσον είχε κερδίσει τον υποβιβασμένο Οπούντιο, τώρα θα είχε εξασφαλίσει την παραμονή στη Γ’ Εθνική. Αυτό δεν συνέβη και η ομάδα της Ν. Αγχιάλου περιμένει δύο θετικά αποτελέσματα στην 34η αγωνιστική. Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης ανέβηκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη με 38 βαθμούς, ακολουθεί ο Εθνικός Φιλιππιάδας με 37 και ο Πύρασος με 36. Μία από αυτές τις ομάδες θα σωθεί, οι άλλες δύο θα χάσουν την κατηγορία, ενώ την Κυριακή υποβιβάστηκαν και μαθηματικά Δωτιέας και Τύρναβος.

Ο Οικονόμος παίζει στο γήπεδο “Π. Μαγουλάς” και η ομάδα της Φιλιππιάδας στην Αγιά, ενώ ως γνωστόν ο Πύρασος έχει τρίποντο στα χαρτιά από τον Φωκικό. Με δεδομένο ότι οι Αγχιαλίτες θα ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα στους 39 βαθμούς, το σενάριο που τους κρατάει στην Γ’ Εθνική είναι ένα: να μην κερδίσουν Τσαριτσάνη και Φιλιππιάδα. Ο σύλλογος του νομού Λάρισας κρατάει την τύχη στα χέρια του, αλλά θέλει μόνο νίκη σε μια έδρα που δεν έχει κερδίσει κανένας αντίπαλος φέτος τη Νίκη στο πρωτάθλημα (με ισοπαλία, ισοβαθμεί με τον Πύρασο και υστερεί σε αυτή στη διαφορά των γκολ). Ο σύλλογος του νομού Πρέβεζας αντιμετωπίζει μια υποβιβασμένη ομάδα, τον Δωτιέα και έχει βάσιμες ελπίδες για την παραμονή, θέλει όμως επίσης μόνο τρίποντο. Εκτός έδρας μετράει μία νίκη στον πρώτο γύρο στην Ηγουμενίτσα και πέντε ισοπαλίες (μόνο Οπούντιος και Φαρκαδόνα μάζεψαν λιγότερους βαθμούς στις εξόδους τους).

Ο Πύρασος έκανε ό,τι μπορούσε και πλέον περιμένει το διπλό δώρο, από τον πρώην προπονητή του Στέφανο Ξηροφώτο και την Αγιά που πέρυσι και φέτος ήταν ο κακός δαίμονας για τους “κυανόλευκους” με τρεις νίκες σε τέσσερα ματς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.