«Ήσασταν ξένο σώμα για όλη τη Νικιώτικη οικογένεια κ. Πάτση»

Τη δική του απάντηση στον Ανδρέα Πάτση, που τον «φωτογράφισε» στις δηλώσεις του για τη χορηγία στο τμήμα μπάσκετ της Ερασιτεχνικής Νίκης, έδωσε ο έφορος του τμήματος των ανδρών, Νίκος Μακρίδης.

Συγκεκριμένα: «Πρώην μεγαλομέτοχε, μη εκτελεστικέ πρόεδρε της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, κ. Πάτση, επειδή αναφερθήκατε στον έφορο της ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου δηλαδή σε εμένα σε σημερινή ραδιοφωνική σας συνέντευξη, να σας υπενθυμίσω, όσον αφορά τη δήθεν οικονομική ενίσχυση στο τμήμα που προσφέρατε μέσω της Στελλίνας Παύλου, προ ενός μηνός, ότι αυτές οι ενέργειες δεν γίνονται έτσι. Η Στελλίνα Παύλου θα έπρεπε να ξέρει πριν κάνει οποιαδήποτε ενέργεια, ότι θα έπρεπε να ενημερώσει τον έφορο πρώτα και όχι να μπαίνει στα αποδυτήρια της ομάδας μετά τον αγώνα, χωρίς την άδεια κανενός και την ώρα που οι αθλητές κουρασμένοι πήγαιναν να κάνουν το μπάνιο τους μετά από ένα δύσκολο και νικηφόρο αγώνα. Δεν ξέρω πως λειτουργούσε στο Πανθεσσαλικό η κ. Παύλου (πληροφορίες λένε ότι αλώνιζε στα αποδυτήρια και έφερνε σε δύσκολη θέση τους προπονητές της ομάδας ποδοσφαίρου). Το κλειστό της Νέας Ιωνίας θα έπρεπε να ξέρει ότι δεν είναι το τσιφλίκι της.

Θα έπρεπε επίσης να ξέρει η κ. Παύλου ότι όποια πρόταση είχε εκείνη τη στιγμή να κάνει ο πρώτος που θα έπρεπε να ενημερώσει ήμουν εγώ.

Με ποιο δικαίωμα και ως τι στείλατε την εκπρόσωπο σας να δώσει οικονομική ενίσχυση στο τμήμα του μπάσκετ όταν δέκα ημέρες πριν ξεφτιλίσατε έναν ολόκληρο λαό λέγοντας του ότι είναι αχάριστοι χρησιμοποιώντας κι άλλα κοσμητικά επίθετα;

Όταν πριν από οκτώ ημέρες δηλώσατε ότι θέλατε να αγοράσετε την ΠΑΕ ΑΕΛ; Όταν πριν τρεις μέρες θέλατε να αγοράσετε την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα;

Της απάντησα λοιπόν ότι το τμήμα μπάσκετ δεν έχει ανάγκη τα χρήματα σας και θα πορευτούμε με τα ελάχιστα ως μηδαμινά που υπάρχουν. Κύριε Πάτση αν είχατε να κάνετε κάποια σοβαρή πρόταση θα έπρεπε να στείλετε τον εκπρόσωπο σας στο ΔΣ του Ερασιτέχνη να την καταθέσει επίσημα, την όποια πρόταση θέλατε να κάνετε και εκεί θα αποφάσιζε όλο το ΔΣ και όχι μόνο εγώ. Όχι βέβαια ότι θα άλλαζε κάτι αφού για εμάς ήσασταν ξένο σώμα για όλη τη μεγάλη οικογένεια της Νίκης Βόλου.

Το κακό που μας κάνατε ήταν τεράστιο αποσύροντας την ομάδα από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και αδιαφορώντας για όλους και για όλα.

Η αξιοπρέπεια και η περηφάνια του Νικιώτη κ. Πάτση δεν εξαγοράζεται με όλο το χρυσάφι του κόσμου.

Ο έφορος του ανδρικού τμήματος μπάσκετ

Νίκος Μακρίδης».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.