Ρήγας Φεραίος: «Γιώργος Αλεξίου, ο ποιοτικότερος μέσος της κατηγορίας»

Ο σχεδιασμός για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς στον Ρήγα Φεραίο, όπως επισημαίνει ο σύλλογος τονίζοντας ότι με περίσσια χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Αλεξίου, που τον χαρακτηρίζει ως τον ποιοτικότερο μέσο της κατηγορίας.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση στα social media, η διοίκηση του Ρήγα αναφέρει: «Ο Γιώργος, με τη δομημένη και ώριμη προσωπικότητα, με κύριους άξονές της την πειθαρχία, την υπευθυνότητα, τη μεθοδικότητα, αλλά και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του. Ένας ποδοσφαιριστής που σε κάθε παιχνίδι ξεχωρίζει για τη δυναμική και την αυτοπεποίθηση που προσδίδει στη μεσαία γραμμή. Ένας αθλητής που έχει μάθει από παιδί να αξιοποιεί υπέρ του κάθε συνθήκη και να αποκωδικοποιεί κάθε νέο δεδομένο, χωρίς παρορμητισμούς, χωρίς «φούσκωμα» του μυαλού αλλά και χωρίς εύκολες απογοητεύσεις που οδηγούν σε αποκινητροδότηση. Έχει δουλέψει πολύ στο χτίσιμο μίας νοοτροπίας αγωνιστή, που μπορεί να διαχειρίζεται τόσο τη νίκη όσο την ήττα, τόσο το προβλέψιμο όσο το απρόβλεπτο.

Όλα τα παραπάνω, προσπάθησε να μεταλαμπαδεύσει, εδώ και χρόνια, στα παιδιά της ακαδημίας, τα οποία είχαν την τύχη να τον έχουν προπονητή. Ο χαρισματικός χαφ, γεννημένος το 1991, πρωταγωνίστησε σε όλες τις μεγάλες στιγμές του Ρήγα, με αποκορύφωμα την ιστορική άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Έχει φορέσει, επίσης, τη φανέλα της Δόξας Αερινού, του Σπάρτακου Κομοτηνής, του Διαγόρα Στεφανοβικείου αλλά και του Θησέα Αγριάς ενώ έχει περάσει και από το προπονητικό περιβάλλον του Ρήγα.

Γιώργο, σου ευχόμαστε πρωτίστως υγεία, καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς, οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματική επιτυχία!»

.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.