Απειλεί ο Μπέος ότι δεν θα ξαναπάει στο γήπεδο!

Αν ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου δεν στηρίξει την ομάδα

Επικριτικός απέναντι σε όλους εμφανίστηκε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή των Χούτα-Κόφφα “Πρωϊνή προπόνηση” στον Sport fm. Ο κ. Μπέος καταφέρθηκε κατά της δικαιοσύνης, της ΕΠΟ, της ΕΠΣΘ, των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου και κατά του δημοσιογράφου και συμπαρουσιαστή της εκπομπής Θανάση Κόφφα τον οποίο επέκρινε γιατί τόλμησε να χαρακτηρίσει τον Ολυμπιακό Βόλου “μέτριο” στο ματς με τη Ζάκυνθο στην πρεμιέρα της Football League. Αυστηρό ήταν το μήνυμα που έστειλε όμως και προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, τους οποίους κάλεσε να στηρίξουν την ομάδα διότι διαφορετικά δεν έχει λόγο ύπαρξης. Αν δεν το κάνουν, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, “εγώ δεν θα ξαναπάω στο γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο κ. Μπέος στον Sport fm 89,5

Για το Βούλευμα

Το έχω δηλώσει πολλές φορές ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Δεν εμπιστεύομαι τη δικαιοσύνη με τον τρόπο που λειτουργεί. Δίνεται η ευκαιρία στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, μετά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για κάθαρση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο να το κάνει πράξη. Αυτό που βγήκε στην εκπομπή “Δίκη στον ΣΚΑΪ” με τον εφέτη κ. Τζιμπλάκη εγώ και κάποιοι άλλοι το γνωρίζαμε εδώ και δύο μήνες

Αν αυτή η συνομιλία είχε βγει πριν από 20 ημέρες, έχοντας εγώ καταθέσει αίτηση αναιρέσεως κατά του βουλεύματος, η αίτηση θα γινόταν δεκτή. Τώρα όμως έχει περάσει η προθεσμία για να υποβληθεί αίτηση αναίρεσης. Όποιοι σκέφτονται να καταθέσουν αναίρεση κατά του βουλεύματος δεν έχουν καμία τύχη. Θα μου δοθεί όμως η ευκαιρία να πω στο δικαστήριο πως το σύστημα συνεχίζει να ελέγχει το ποδόσφαιρο. “Έτσι γίνεται αυτό, αυτή είναι η πυραμίδα. Έτσι ελέγχουν, με τους αθλητικούς δικαστές, με τις επιτροπές κλπ. Το ποιος είναι επικεφαλής και ποιος κινεί τα νήματα, βρείτε το εσείς. Δεν θα δώσω ονόματα γιατί δεν κάνανε τίποτα. Το τι ειπώθηκε σε συνομιλίες με τον Πατέρα τον Μαρινάκη ή οποιονδήποτε άλλο αυτά είναι δικά μου.

Για την ΕΠΟ και την ΕΠΣΘ
Ούτε στη χούντα δεν γίνονται αυτά. Η διοίκηση της ΕΠΣΘ αναδείχτηκε μετά από νόμιμες εκλογές και έρχεται η ΕΠΟ και λέει…αλλά βρήκαν και τα κάνουν, γιατί δεν υπάρχουν παράγοντες. Είναι ανθρωπάκια. Ας τα κάνανε αυτά σε μένα. Αναφορικά με τις εκλογές της ΕΠΣΘ και το δικαίωμα της Νίκης Βόλου, του Πυράσου και του Ρήγα Φεραίου να ψηφίσουν σε αυτές, ο κ. Μπέος δήλωσε πως οποιαδήποτε ομάδα καταθέσει ένσταση μπορεί να την κερδίσει, καθότι οι ομάδες αυτές είναι εγγεγραμμένες στην ΕΠΣ Λάρισας και συμμετέχουν στο εκεί κύπελλο.

Αν ήμουν Λασκαράκης θα πήγαινα τον Γκιρτζίκη αυτόφωρο.
Δεν έπρεπε να πειθαρχήσει ο κ. Περικλής Λασκαράκης στο αίτημα της ΕΠΟ να παραιτηθεί η διοίκηση της ΕΠΣΘ και να προκηρυχθούν εκλογές, σύμφωνα με τον κ. Μπέο. Αν ήμουν Λασκαράκης θα πήγαινα τον κ. Γκιρτζίκη αυτόφωρο. Αυτό οφείλεται στο ότι είναι άπειροι ως παράγοντες. Προφανώς φοβήθηκαν. Εγώ θα τους είχα ρίξει από την ΕΠΟ. Ο νόμος είναι υπεράνω όλων. Αν αγνοούμε δικαστικές αποφάσεις, τότε θα κάνει ο καθένας ότι θέλει. Εύχομαι να βγουν 11 νέα πρόσωπα χωρίς αγκυλώσεις και προκαταλήψεις και να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα το συντομότερο δυνατό.

Για τον Ολυμπιακό Βόλου

Ερωτηθείς για τον αν έχει αποδώσει ο Ολυμπιακός μέχρι σήμερα, απάντησε πως το ποδόσφαιρο είναι μια επιστήμη. Αυτή η ομάδα για να έχει τύχη και να διεκδικήσει την άνοδο στην Α’ Εθνική πρέπει να στηριχθεί από τον κόσμο. Δυστυχώς οι εποχές είναι δύσκολες και δεν υπάρχει ένας φυσικός ηγέτης ο οποίος να ελέγχει την κατάσταση από μόνος του όπως ήμουν εγώ το 2008. Αν αυτό το εγχείρημα που έχει γίνει με τα 35-40 άτομα που δεσμευτήκαμε, μαζί και εγώ, ότι θα στηρίξουμε οικονομικά την ομάδα. Υπάρχουν όμως και οι φίλαθλοι, οι χορηγοί που φέρνουν έσοδα κλπ. Αν οι φίλαθλοι δεν ακολουθήσουν και η ομάδα την Κυριακή κόψει 200 εισιτήρια, τότε μιλάμε για μια πλήρη αποτυχία. Αν συμβεί αυτό τότε καλά θα κάνουν αυτοί οι 42 να μην ξανασχοληθούν. Δεν θα υπάρχει λόγος ύπαρξης του Ολυμπιακού Βόλου στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ο Ολυμπιακός Βόλου σε σύγκριση με την περσινή ομάδα είναι τουλάχιστον δύο σκάλες καλύτερος. Σαν μονάδες οι παίκτες δεν υπάρχουν σε όλο το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Η ομάδα έχει έναν προγραμματισμό. Οφείλει ο φίλαθλος κόσμος να καταλάβει ότι ο προγραμματισμός αυτός δεν βγαίνει την 1η αγωνιστική. Αυτοί οι άνθρωπο που είναι στο διοικητικό συμβούλιο και προσπαθούν θα απογοητευθούν αν ακούν 30 ηλίθιους να λένε, δεν κάνει το ένα και το άλλο. Αν δεν στηρίξει την ομάδα ο κόσμος εγώ δεν θα ξαναπάω στο γήπεδο.

Για το Πανθεσσαλικό

Πρωταρχικό ρόλο στην αξιοποίηση του γηπέδου ποδοσφαίρου του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα έχει ο Ολυμπιακός Βόλου, γιατί θα έχει τη δυνατότητα να τηρήσει τις προϋποθέσεις και κατ’ επέκταση η Νίκη Βόλου. Αν μία από αυτές τις δύο ομάδες ή και οι δύο κάνουν αίτηση και τηρήσουν τις προϋποθέσεις και καταθέσουν και μια εγγυητική επιστολή για τυχόν ζημιές που γίνουν, ο Δήμος είναι ανοιχτός να το δώσει σε μία από αυτές να το λειτουργήσει. Οι υπόλοιποι χώροι θα δοθούν προς χρήση στους αθλητικούς συλλόγους και του πολίτες. Μιλώντας ως οπαδός , ας πάει και στο φεγγάρι να παίζει ο Ολυμπιακός, εμένα με νοιάζει να κερδίζει η ομάδα μου και να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Θα πάω να τη δω όπου και να παίξει.

Κόντρα με Κόφφα

Σε κόντρα με τον έναν εκ των παρουσιαστών της εκπομπής του ραδιοφώνου Θανάση Κόφφα “αρπάχτηκε” ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος όταν ο δημοσιογράφος σχολίασε ότι η εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός Βόλου στο ματς με τη Ζάκυνθο ήταν μέτρια έως και απογοητευτική για κάποιους φιλάθλους. Ο κ. Μπέος “φόρτωσε” γρήγορα, καταλογίζοντάς του ότι μιλάει ως φίλαθλος της Νίκης και αντέτεινε ότι η Νίκη Βόλου στα τελευταία δύο ματς κέρδισε στο 97’! Από την πλευρά του ο Θανάσης Κόφφας του υπενθύμισε τι έλεγε πρόπερσι για τη Νίκη Βόλου ότι έπαιζε με δυόμισυ παίχτες, αλλά παρόλα αυτά έβαλε 5 γκολ στη Ζάκυνθο και μάλιστα βγήκε κατηγορία. Φανερά εκνευρισμένος ο κ. Μπέος συμφώνησε με τον συμπαρουσιαστή της εκπομπής ότι διαφωνούν (!) και ζήτησε από όσους είναι απογοητευμένοι από τον Ολυμπιακό να μην ξαναπάνε στο γήπεδο. Συνεχίζοντας την επίθεση κατά του δημοσιογράφου ο κ. Μπέος τον κατηγόρησε ότι είναι αντι-Ολυμπιακός και ότι δεν δικαιούται να εκφράζει άποψη για τον Ολυμπιακό Βόλου (!) Πηγαίνοντας ένα βήμα πιο πέρα είπε (στον 28χρονο δημοσιογράφο) πως “”κάποιοι σαν και εσένα 40 χρόνια έχουν μαραζώσει αυτή την πόλη!!!” Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο στο Βόλο, γιατί έχετε άποψη!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.