Αρέσει ο Κανταρτζής

Στα Χάνια παραμένει ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, Τάσος Κανταρτζής, που φαίνεται ότι αρέσει στον Βίλιαν Φλουτ και στους συνεργάτες του. Ο παίκτης του Μαγνησιακού, που αγωνίστηκε με την Κ20 της Νίκης στο φιλικό της Κυριακής, μπήκε από την αρχή στο… μάτι του Ολλανδού τεχνικού, που ζήτησε να τον παρακολουθήσει από κοντά και στις προπονήσεις της ομάδας. Ο Κανταρτζής τελεί υπό δοκιμή και θα παραμείνει με την αποστολή της Νίκης στα Χάνια όπως όλα δείχνουν μέχρι την Κυριακή.

Χρόνο συμμετοχής πήρε και στο φιλικό παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας, δείχνοντας θετικά στοιχεία. Είχε πολύ καλές τοποθετήσεις, ήταν καλός με την μπάλα και αρκετά δυναμικός στις προσωπικές μονομαχίες.

Ο Κανταρτζής ήταν από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς στο περσινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, ενώ είχε περάσει και από την Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου, πριν επιστρέψει στην πρώτη τοπική κατηγορία με τον Μαγνησιακό. Την τελική απόφαση για τον νεαρό και το αν τελικά χωράει στο ρόστερ της ομάδας, θα την πάρει ο Βίλιαν Φλουτ τις επόμενες ημέρες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.