Με καλεσμένο τον Βησσαρίου του Απόλλωνα Πάτρας η τελετή λήξης του Αιολικού (pics)

Ο Τηλέμαχος Βησσαρίου (τρίτος από δεξιά) έκανε την απονομή στην εφηβική ομάδα του Αιολικού

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του Αιολικού Βόλου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας, παρουσία των παιδιών της ακαδημίας, των οικογενειών τους και των μελών του συλλόγου.

Όπως αναφέρει ο βολιώτικος σύλλογος “στα 11 χρόνια λειτουργίας του Αιολικού η τελετή ήταν εντυπωσιακή από πλευράς οργάνωσης αλλά και της πολύ μεγάλης συμμετοχής του κόσμου”.

Η εκδήλωση ξεκίνησε, όπως πάντα, με τον Αντώνη Σαμαρά να παίρνει τον λόγο. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο Αιολικός κλείνει 11 χρόνια δημιουργικά, πρωταγωνιστώντας στις αναπτυξιακές ηλικίες στον Ν. Μαγνησίας και κατακτώντας πολύ συχνά κάποιον τίτλο, όπως συνέβη φέτος με την ομάδα των Εφήβων.

Ζήτησε δε από το κοινό να τους χειροκροτήσουν, όπως και τους αθλητές του Αιολικού που κλήθηκαν φέτος στις μικτές Θεσσαλίας, αναφέροντας τους Πανταζή Αριστείδη, Τσακατίρη Γιώργο, Μιχαηλίδη Παντελή, Τσάνη Κυριάκο και τις Πατσέα Σταυρούλα, Σελιτσανιώτη Λυδία και Ασβεστά Βασιλική. Μάλιστα έκανε ιδιαίτερη μνεία στην κλήση του Άγγελου Πανταζόπουλου  στην Εθνική Παμπαίδων.

Στη συνέχεια διεξήχθησαν φιλικοί αγώνες επίλεκτων αθλητών και διαγωνισμοί hot shots, καρφωμάτων και τριπόντων και έγιναν οι απονομές στους νικητές, ενώ δόθηκαν διπλώματα σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Τηλέμαχος Βησσαρίου, που έπαιξε με τον Απόλλωνα Πάτρας στην Basket League τα δύο τελευταία χρόνια. Ο 22χρονος μπασκετμπολίστας έκανε την απονομή στην ομάδα των εφήβων του Αιολικού, που πήρε τον τίτλο στη Μαγνησία, ενώ βραβεύτηκε από τον νομικό σύμβουλο της ομάδας κ. Ιωάννη Σαμαρά.

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.