Βαρούτσικος: “Δεν ήρθαμε σαν Μεσσίες, έχουμε ανάγκη τη βοήθεια του κόσμου και της πόλης”

Στην εκπομπή “Τρόικα των σπορ”, στο ραδιόφωνο Volos986 μίλησε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Βαρούτσικος, ο οποίος αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα, αγωνιστικά και μη. Ανέφερε ότι το ρόστερ είναι έτοιμο κατά 70%, η ομάδα θα έχει έμπειρο κορμό και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές από τη Μαγνησία και όχι μόνο, ενώ ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου, των φιλάθλων και των επιχειρηματιών της πόλης.

Αφού ανέφερε ότι ήταν “απόφαση ψυχής” να βγουν μπροστά αναλαμβάνοντας τις τύχες της ΠΕ, είπε ότι κανείς δεν έρχεται σε μια ομάδα από άλλη πόλη εάν δεν έχει επιχειρηματικά συμφέροντα. Τόνισε πως το μέλλον θα είναι λαμπρό μόνο με τη συσπείρωση του κόσμου και ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μία από τιυς υγιέστερες ομάδες της Football League και γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

“Εμείς είμαστε χαμηλών τόνων, θα κάνουμε κινήσεις σοβαρές. Δεν ήρθαμε σαν Μεσσίες, δεν είμαστε οι εκατομμυριούχοι, αλλά έχουμε άλλα πλεονεκτήματα. Αν μας εμπιστευτούν και μας δώσουν τη δυνατότητα να διαχειριστούμε την ομάδα, μπορεί να κάνουμε πολλά Θα δημιουργήσουμε μια πολύ καλή ομάδα, βασισμένη σε νέα παιδιά. Θέλουμε να βγάλουμε το νέο αίμα του βολιώτικου ποδοσφαίρου, να βγάλουμε τους νέους Συνετόπουλος, Μποτίνους. Θα έχουμε παράλληλα με τον έμπειρο κορμό μια νέα γενιά ποδοσφαιριστών. Στόχος μας να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο με δυναμική για την άνοδο, να μην καβαλήσουμε καλάμια και λέμε ψάξτε για δεύτερους κτλ, να προχωρήσουμε βήμα βήμα” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης, πρόσθεσε ότι το ρόστερ είναι κατά 70% έτοιμο, η πρώτη συγκέντρωψση θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας και τα εισιτήρια διαρκείας δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη λόγω της μη συμφωνίας του ΟΠΑΠ με τη Football League, ωστόσο θα δοθεί η ευκαιρία στους φιλάθλους να τα αγοράσουν με τρεις δόσεις.

Ο κ. Βαρούτσικος έβαλλε κατά αυτών που ήθελαν να φέρουν τον Πλεξίδα στην ομάδα, ζήτησε από τον κόσμο να είναι κοντά στον Ολυμπιακό “στα καλά και τα άσχημα, να σέβεται το έργο της διοίκησης και του προπονητή, να μην γκρινιάζουν οι φίλαθλοι”, ενώ ανέφερε ότι το μπάτζετ θα είναι σε συνάρτηση με τη συσπείρωση του κόσμου και των φιλάθλων.

Τέλος, αποκάλυψε ότι θα λειτουργήσει ξανά η μπουτίκ σε κάποιο χώρο αλλά και με ηλεκτρονική μορφή, θα ανακαινιστούν χώροι στο ΕΑΚ με τη δημιουργία ενός sport cafe, ενώ ερωητθείς για τις ακαδημίες, απάντησε ότι θα πρέπει να ανήκουν στην ΠΑΕ και όχι στον ερασιτέχνη, κάτι που θα γίνει φέτος ή τη νέα σεζόν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.