«Βλέπει» Χειλά και Κεμάλι η Νίκη

Ενώ οι δοκιμές στη Νίκη Βόλου αναμένεται να συνεχιστούν και την ερχόμενη εβδομάδα, ο Λεωνίδας Μπίλης, έχει κρατήσει κάποια ονόματα ποδοσφαιριστών που του έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση και ξεχώρισαν στα πρώτα τεστ. Στις δοκιμές έδωσαν το παρών και παιδιά εκτός Βόλου, καθώς και αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές, με το «τοπίο» να αρχίζει να ξεκαθαρίζει την Πέμπτη.

Πάντως εκτός από τις δοκιμές, στη λίστα των ανθρώπων της Νίκης υπάρχουν ήδη κάποια ονόματα. Όπως αυτά των Μάνθου Χειλά και Ρολάντ Κεμάλι, που ξεχωρίζουν με ΓΣ Αλμυρού και Ρήγα Φεραίο. Ο νεαρός μέσος ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την ομάδα του ΓΣΑ και δεν έχει γίνει καμία συζήτηση με τον σύλλογο του, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον παίκτη του Ρήγα.

Στον Ρήγα Φεραίο έχουν δοθεί και παίκτες της ομάδας Κ20 της Νίκης, που ενδέχεται να επιστρέψουν στο ρόστερ. Πάντως όλα μέχρι στιγμής είναι μόνο σκέψεις και τίποτα επίσημο δεν υπάρχει. Στην χρονική περίοδο άλλωστε που διανύουμε πολλά είναι τα ονόματα που θα δουν το φως της δημοσιότητας, ωστόσο μέχρι να προχωρήσουν οι επαφές, όλα είναι σε αρχικό επίπεδο και τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.