Εμφανής βελτίωση για τη Νίκη, που αδικείται από το σκορ…

Η μεγάλη προσπάθεια των παικτών του Παναγιώτη Τζαναβάρα έμεινε χωρίς θετικό αποτέλεσμα στο χθεσινό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Η Νίκη Βόλου, πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της, αδικείται από το τελικό 0-2 που διαμορφώθηκε με γκολ των Μπακασέτα στο 41′ και Μάσα στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων της συνάντησης.

Οι “κυανόλευκοι” παρουσιάστηκαν πολύ διαβασμένοι και καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο. Έκλεισαν τους διαδρόμους προς τα καρέ του Ταΐρη, με αποτέλεσμα οι Αρκάδες να απειλούν με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής. Την καλή αμυντική λειτουργία και τον σωστό προσανατολισμό της Νίκης εξήρε ο προπονητής του ΑΣστέρα, Στάικος Βεργέτης στη συνέντευξη Τύπου. Όμως η απειρία των γηπεδούχων φάνηκε σε καθοριστικά σημεία του αγώνα. Στο 38′ ο Τζιώρας νικήθηκε από τον Κοσίτσκι σε τετ-α-τετ και τρία λεπτά έγινε το 0-1 σε μια φάση που δεν …μύριζε γκολ και στην οποία η μπάλα έφυγε από τα χέρια του γκολκίπερ της Νίκης.

Στην επανάληψη, ο Στάικος Βεργέτης “αναγκάστηκε” νωρίς να περάσει τους Ουσέρο και Μουνάφο, βλέποντας την ομάδα του εγκλωβισμένη στο παιχνίδι των “κυανόλευκων”. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι η ομάδα της Τρίπολης δεν απείλησε στο δεύτερο ημίχρονο! Αντιθέτως η Νίκη είχε μία καλή στιγμή και μία κλασική ευκαιρία. Η καλή στιγμή ήταν στο 57′ όταν ο Ροτζέριο έγινε κάτοχος της μπάλας στη μικρή περιοχή αλλά έχασε το κοντρόλ και η ευκαιρία για την ισοφάριση στο 70′ όταν χωρίς πίεση, απέναντι από τον Κοσίτσικι, ο Μουζακίτης πλάσαρε άουτ. Το 0-2 έγινε στο 93′ κι αμέσως μετά δόθηκε το τέλος της αναμέτρησης από τον διαιτητή Κουτσιαύτη.

Με λίγα λόγια συνοψίζοντας, θα μπορούσαμε να πούμε ότι η Νίκη έχει εμφανή βελτίωση και η δουλειά του Παναγιώτη Τζαναβάρα φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Όμως “πληρώνει” τα λάθη στο χτίσιμο της ομάδας που έγιναν το καλοκαίρι. Δεν φθάνει η προσπάθεια, πρέπει να μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα… Τα μόλις τέσσερα γκολ σε έντεκα αγώνες μαρτυρούν και τη βαθμολογική θέση για τους “κυανόλευκους”, που καταβάλουν φιλότιμη προσπάθεια, όμως η απειρία και κάποια λάθη αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για κάτι καλύτερο…

Μάλιστα σε αυτή την εξ αναβολής αγωνιστική, κέρδισαν ομάδες που ήταν χαμηλά στην κατάταξη, όπως ο Λεβαδειακός με 4-0 στα Γιάννενα και ο Πανθρακικός με 1-0 τον Πλατανιά. Οπότε καθίσταται σαφές ότι εάν η Νίκη δεν θέλει να χάσει την επαφή της με την 14η θέση, θα πρέπει να κερδίσει την Κυριακή την Καλλονή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, σε αγώνα που στην ουσία παίζει τα ρέστα της για να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.