Επίθεση Μπέου σε δημοσιογράφο λόγω της ΕΠΣΘ!

Ο Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, πριν καλά, καλά ξεκινήσει εκπομπή «Πρωινή προπόνηση» του sportfm Μαγνησίας βγήκε στον αέρα με παρέμβαση του και έκανε λεκτική επίθεση στον αθλητικογράφο του σταθμού, Θανάση Κόφφα και σε αυτούς τους ανθρώπους της ΕΠΣΘ, που προχώρησαν σε αναδιάρθρωση. Αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση του δημοσιογράφου για να προλογήσει τον καλεσμένο, Αντώνη Ξηρό και να πει ότι υπάρχει νέα διοίκηση στην ΕΠΣΘ.

Ο Δήμαρχος, Αχιλλέας Μπέος λες και μιλούσε σε υπάλληλο του αναφέρθηκε σε πολύ σκληρό ύφος στον δημοσιογράφο, Θανάση Κόφφα: «Χαίρομαι που ο κ. Ξηρός, ξεκίνησε με τα προβλήματα της χώρας και όχι με τα καραγκιοζιλίκια που συμβαίνουν στην τοπική κοινωνία και με την ΕΠΣΘ. Ποια είναι η καινούρια διοίκηση της ΕΠΣΘ; Κλείστε τα μικρόφωνα ρε. Αν δεν το κάνει ο κ. Μπατζιάκας θα το κάνω εγώ. Είναι αυτόφωρη διαδικασία αυτό που κάνουν. Αν δεν οδηγηθούν σε εκλογές, εποχές πραξικοπήματος έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Δεν υπάρχει νέα διοίκηση στην ΕΠΣΘ. Η διοίκηση της ΕΠΣΘ είναι ο κ. Μπατζιάκας και οι άλλοι του ΔΣ. Έγιναν εκλογές και έχουμε νέα διοίκηση; Σε ένα κράτος δικαίου καλώς ή κακώς έστω με τα όλα αυτά τα παρατράγουδα υπάρχουν κάποιοι νόμοι. Οποιοσδήποτε μπορεί να βγει και να πει ότι υπάρχει στην ΕΠΣΘ νέα διοίκηση; Αν ο κάθε γελοίος, και ο γελοίος αυτή τη στιγμή λέγεται Πάσχος, θέλει να βγει πρόεδρος, χωρίς να το διασταυρώσετε το λέτε και παραπληροφορείτε; Ξέρω ποιος είστε…

Εγώ ξέρω ότι πρόεδρος της ΕΠΣΘ είναι ο κ. Μπατζιάκας και αντιπρόεδρος ο κ. Θεοδώρου. Έγιναν εκλογές χθες; Δεν θα ασχολούμαστε με τον γελοίο κ. Πάσχο που θέλει να γίνει πρόεδρος».

Στη συνέχεια έκανε ξανά παρέμβαση και είπε: «Ο κόσμος λέει χάνεται και εσείς ψαρόβαρκες που πάτε. Εμένα το μόνο πράγμα που με απασχολεί είναι να ηρεμήσει το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας. Και η ηρεμία βγαίνει μόνο μέσα από εκλογές. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν καεί. Ο κ. Πάσχος ερμηνεύει το καταστατικό όπως τον συμφέρει. Ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει και να πει ό,τι θέλει. Αν λοιπόν θέλουν να πάνε στα δικαστήρια και να οδηγήσουν την ΕΠΣΘ σε απραξία και νάρκωση, τότε ας το κάνουν. Είτε θέλει ο κ. Πάσχος είτε δε θέλει εκλογές θα γίνουν. Μην κάνει τον κόπο ο κ. Πάσχος να βάλει υποψηφιότητα γιατί θα ξεφτιλιστεί. Τελείωσε από το Βολιώτικο ποδόσφαιρο. Είναι ένα τίποτα. Ο κ. Ακτσιαλής έκανε μία έντιμη δήλωση ότι πρέπει να πάμε σε εκλογές. Σε αυτές τις δύσκολες χρονικές στιγμές που βιώνει η χώρα μας, είναι ανάγκη να υπάρξει ηρεμία και νηφαλιότητα και να πάμε σε εκλογές, ώστε τα σωματεία να επιλέξουν τη διοίκηση που θα βγάλει από το τέλμα την ΕΠΣΘ. Ο κ. Πάσχος απέχει από αυτές τις δημοκρατικές διαδικασίες. Αυτό που έκαναν χθες είναι για τις απόκριες. Δεν έχουμε ακόμη Μάρτιο. Αν νομίζει ο κ. Πάσχος ότι θα εκβιαστούν τα σωματεία, γελιέται. Ο Βόλος δεν εκβιάζεται. Το τοπικό ποδόσφαιρο κινδυνεύει από κάποιους κ. Πάσχους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.