Η αναβολή έχει και… θετικά για τον Ολυμπιακό

Αναμφίβολα η αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Football League, βγάζει εκτός προγράμματος τον Ολυμπιακό Βόλου, που είχε σχεδιάσει την προετοιμασία του και τον χρόνο της για να είναι φορμαρισμένος την 1η αγωνιστική που είχε προγραμματιστεί για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου.

Υπάρχουν όμως και θετικά για τους ερυθρόλευκους. Ότι δίνεται ο χρόνος σε ορισμένους ποδοσφαιριστές να προσαρμοστούν ή να επιστρέψουν.

Όπως οι Θέος και Κούτσι που άργησαν να προστεθούν στο ρόστερ και σίγουρα επιπλέον χρόνος τους δίνει τη δυνατότητα να προσαρμοστούν πιο εύκολα και χωρίς αγωνιστική πίεση στο συγκρότημα του Ολυμπιακού. Παράλληλα βάλσαμο είναι η διακοπή και για τον Σταμάτη Καρρά, που περί τα μέσα Οκτωβρίου αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, πραγματοποιώντας αυτή τη στιγμή πρόγραμμα αποκατάστασης από την επέμβαση στον χιαστό.

Επίσης και ο Στάθης Ρόκας, ο οποίος ταλαιπωρείται από κάποια μικροπροβληματάκια, τα οποία σε καμία περίπτωση όμως δεν θα του στερούσαν τη συμμετοχή του σε κάποιο επίσημο ματς, έχει τον χρόνο να τα ξεπεράσει πλήρως.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.