“Θα παλέψουμε με τη μοίρα και τον κακό εαυτό μας”

Προβληματισμένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του, ύστερα από το παινίδι με τη Φαρκαδόνα, ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, Κώστας Βελιτζέλος.

Ο νεαρός προπονητής έθιξε για ακόμα μία φορά το ζήτημα των δύο προσώπων σε κάθε ημίχρονο, ενώ τόνισε πως υπάρχουν ακόμα αποθέματα κακής ψυχολογίας, τα οποία πρέπει να ξεπεραστούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ακόμη ένα παιχνίδι στο οποίο προηγούμαστε και δεν καταφέρνουμε να το “κλειδώσουμε”, πετυχαίνοντας κάποιο ακόμα τέρμα. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι κι είχαμε διάρκεια. Δεν κινδυνεύσαμε καθόλου από τον αντίπαλο, εκτός από κάποια σουτ και γεμίσματα, που δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Στην επανάληψη, κλείσαμε αρκετά καλά τους χώρους και δε δώσαμε δικαίωμα στη Φαρκαδόνα. Όταν, όμως, δεν πετυχαίνεις σκορ ασφαλείας, έρχεται η ώρα που το πληρώνεις, ακόμα κι αν είσαι ανώτερος. Είναι και στη μοίρα μας φέτος που το μισό λάθος στοιχίζει. Από δική μας κεφαλία, “έγινε” το γκολ της ισοφάρισης. Για άλλη μία φορά φεύγουμε μ’ ένα μη θετικό αποτέλεσμα, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο, πέρα από το να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Πρέπει να παλέψουμε με τη μοίρα μας και το κακό μας εαυτό σε ορισμένα σημεία. Βλέπουμε βελτίωση, αλλά δεν είμαστε ακόμα στο επίπεδο που επιθυμούμε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.