Καλός αλλά… «άσφαιρος» ο Ολυμπιακός στα Χάνια

Έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία, αλλά και αδυναμίες ο Ολυμπιακός στο φιλικό με την Τριγλία Ραφήνας. Με πιο χτυπητή αυτή της έλλειψης ενός γκολτζή που θα έχει επαφή με τα δίχτυα. Οι ερυθρόλευκοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο παιχνίδι και έχασαν αρκετές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Κορνελάτου, δεν σκόραραν όμως, απέναντι σε μια ομάδα που από την πλευρά της δεν απείλησε και έτσι έμεινε το 0-0 μέχρι τέλους. Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν σε γενικές γραμμές καλά στοιχεία, αλλά και πολλά περιθώρια βελτίωσης ώστε να γίνουν η ομάδα που όλοι επιθυμούν να παραταχθεί και να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Football League.

Αυτό που κράτησε ο αρκετός κόσμος, που βρέθηκε στα Χάνια, ήταν η “εκρηκτική” παρουσία του Μπιτάνγκ που έδινε ταχύτητα στο παιχνίδι της ομάδας, αλλά δεν ήταν όμως αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια,  η αγωνίστικη άνοδος του Ζέρη, οι ατομικές προσπάθειες του Νικολιά από τα δεξιά, οι περίτεχνες ενέργειες του Μέζα και η επιβλητική παρουσία του Μπάρμπα, που εκτός από την άμυνα, προωθούνταν συχνά. Αυτό που έλειπε ήταν το γκολ και ένας σέντερ φορ που να μπορεί να κάνει τη διαφορά. 

Πώς έπαιξε ο Ολυμπιακός 

Στην ενδεκάδα που παρέταξε ο Νίκος Παντέλης, την εστία υπερασπίστηκε ο Χρυσοστομίδης, δεξί μπακ ήταν ο Ζέρης, αριστερό ο Μαργαρίτης και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Μπάρμπας και Γιαλούσης. Στα αμυντικά χαφ ήταν οι Πινάρες και Ρόκας, δεκάρι ο Μαρτίνεθ, ο Ντινόπουλος προωθημένος, έχοντας δεξιά τον Νικολιά και αριστερά τον Μπιτάνγκ.

Ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να κάνει παιχνίδι από τα άκρα με τους Μπιτάνγκ και Νικολιά κυρίως, αλλά και με τον Ζέρη που πολλές φορές ανέβαινε από την πλευρά του. Στο πρώτο μέρος προωθούνταν στα στημένα και ο Μπάρμπας, τον οποίο σημάδευαν οι συμπαίκτες του, ενώ επιθετικές αρετές έδειξε και ο Πινάρες, που ήταν ανίκητος στα χαφ και πέρασαν αρκετές μπάλες από τα πόδια του, όπως και από τον Ρόκα που ήταν σταθερός.

Στην επανάληψη ο Διαμαντόπουλος αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης αντί του Ντινόπουλου, ο Κεσίδης πήρε τη θέση του Μπάρμπα στο κέντρο της άμυνας, ο Κορνελάτος αποτέλεσε τον παρντενέρ του Πινάρες και ο Μέζα έπαιξε σαν δεκάρι. Κέρδισε τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα ο μέσος από τη Βενεζουέλα, ενώ λίγο αργότερα με την είσοδο του Μπόρα, ο Ζέρης προωθήθηκε στη δεξιά πλευρά της επίθεσης. Οταν βγήκε ο νεαρός, πέρασε στην αριστερή πλευρά ο Σαμαράς και ο Μπιτάνγκ αγωνίστηκε δεξιά.Το ντεμπούτο του έκανε ο Μακρυδημήτρης που πέρασε αλλαγή στο 72′ αντί του Πινάρες και αγωνίστηκε στα χαφ.

Διαβάστε περισσότερα στο magnesiasports.gr 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.