«Κομβικό το ματς του Σαββάτου»

Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, Παναγιώτης Τζαναβάρας, σε δηλώσεις του στο Novasports.gr και τον Παναγιώτη Στεφάνου, τόνισε πως το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανθρακικό είναι πολύ σημαντικό. Ο Έλληνας τεχνικός διευκρίνισε πως η ομάδα αποτελείται από νέους παίκτες, οι οποίοι μπορεί να μην έχουν την εμπειρία αλλά έχουν ταλέντο και πάθος και ο ίδιος θα προσπαθήσει να πάρει απ’ αυτούς το 150%.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
“Ξέρω πού ήρθα, ότι αναλαμβάνω ένα δύσκολο έργο λόγω της κατάστασης της ομάδας, αλλά είναι νωρίς ακόμη, έχουμε χρόνο να ανατρέψουμε την κατάσταση. Η διακοπή ήταν σημαντική για εμάς, μας έδωσε την ευκαιρία να μιλήσουμε, να δούμε τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας, να δουλέψουμε πάνω σε αυτά και όσο μπορούμε να τα βελτιώσουμε. Άλλη κατηγορία η Φούτμπολ Λιγκ, άλλη η Σούπερ Λιγκ, άλλα τα δεδομένα. Καλούμαστε να τα καταφέρουμε. Το σκέφτηκα (σ.σ. σε ερώτηση σχετικά με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας) και πολλοί μου είπαν διάφορα πράγματα. Δεν φοβάμαι, πιστεύω ότι η ομάδα δεν έπαιζε με τις πραγματικές της δυνατότητες, τα παιδιά είναι άπειρα, αλλά έχουν ταλέντο και δυνατότητες και θέλω να πάρω το 150% από τους παίκτες. Εγώ θα κοιτάξω να δω τι μπορώ να κάνω από εδώ και πέρα. Μίλησα με όλους τους ποδοσφαιριστές, δουλεύουμε καθημερινά, για να βελτιώσουμε τις αδυναμίες που υπάρχουν”.

Αναφορικά με το παιχνίδι του Σαββάτου τόνισε: “Πολύ δύσκολο παιχνίδι, παίζουμε με μία ομάδα αρκετά καλή που μπορεί να μην ξεκίνησε αρκετά καλά, αλλά παραμένει ένας αξιόλογος αντίπαλος. Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι για εμάς, κομβικό θα έλεγα, σημαντικό, γιατί πρέπει να κάνουμε μία νίκη για να φύγουμε από το μηδέν, από την τελευταία θέση. Χρειάζονται τα παιδιά μία νίκη, ένα καλό αποτέλεσμα για να πάρουν ψυχολογικά τα πάνω τους, είναι νεαρά παιδιά που δεν έχουμε παραστάστεις άλλων παικτών της Σούπερ Λιγκ κι αυτό τους βαραίνει”.

Και πρόσθεσε για τον κόσμο: “Ο κόσμος της Νίκης με γνωρίζει, όπως κι εγώ γνωρίζω τον κόσμο. Είναι δεδομένο ότι χρειαζόμαστε τη βοήθειά του, πάνω από όλους είναι η ομάδα”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.