Έγιναν οι προαγωγικές εξετάσεις βαθμών kempo karate 2024

Την Κυριακή 16 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν οι ετήσιες Προαγωγικές Εξετάσεις 1ου-7ου επιπέδου, της Aκαδημίας Επαγγελματικής Αυτοάμυνας, Mάχης στον δρόμο και Οπλοχρησίας του Ελληνικού S.G.T Kempo Κarate.

Στις εξετάσεις έλαβαν μέρος επιλεγμένοι μαχητές του Kempo υπό την επίβλεψη του Έλληνα εκπροσώπου, Ανώτατου Εκπαιδευτή και Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Θανάση Λαγού, του βοηθού προπονητή, μαύρη ζώνη στο Kempo karate και διεθνούς πρωταθλητή, Δημητρίου Κουτσικού και του Κάλλη Κυριαζή.

Οι Mαχητές εξετάστηκαν σε βασικές αλλά και σύνθετες τεχνικές πυγμαχίας, λακτισμάτων, κλειστής μάχης, ρίψεων-ανατροπών και κατακρατήσεων όπως επίσης σε καρδιοαναπνευστικές ασκήσεις αντοχής, δύναμης και εκρηκτικότητας.

Τέλος, κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν διαφορετικά σενάρια αυτοάμυνας εκτάκτου ανάγκης σε συνθήκες μάχης στο δρόμο (street fighting).

Μετά το πέρας των εξετάσεων ακολούθησαν σπασίματα σανίδων (tameshiwari), όπως επίσης και το καθιερωμένο εσωτερικό Πρωτάθλημα της Ακαδημίας στην τεχνοτροπία της Πλήρους Επαφής και φέτος παίχτηκαν περισσότεροι από 30 αγώνες ανάμεσα στους Μαχητές της Ακαδημίας.

Οι επιτυχόντες του 1ου επιπέδου είναι οι: Βέτσικας Α., Ακριβός Γ., Μαρούδης Κ., Παπαθεοχάρης Σ.

Του 2ου επιπέδου: Λαΐνας Β., Τεριβανίδης Μ., Μητσικώστας Χ., Σεφαλίδης Β., Ζαβαλάρη Σ.

Του 3ου επιπέδου είναι: Μάκρης Μ.

Του 4ου επιπέδου: Ψαριανός Μ., Μάλλη Χ. και του 7ου επιπέδου Μαύρης ζώνης: Κατσικογιάννης Σ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα 13 χρόνια λειτουργίας της Σχολής φέτος δόθηκε η 4η Μαύρη ζώνη. Όσοι βρίσκονται στον χώρο των Πολεμικών Τεχνών αντιλαμβάνονται αναμφίβολα την  ποιότητα αυτής της αναλογίας χρόνων για το ανώτερο επίπεδο ζωνών, όπως αυτό της Μαύρης ζώνης.

Το ελληνικό S.G.T Kempo Karate είναι ένα από τα ελάχιστα συστήματα στην Ελλάδα και το μοναδικό στην πόλη του Βόλου που εκπαιδεύει τους μαχητές του σε συνθήκες πραγματικής μάχης στον δρόμο (streetfighting), καθιστώντας τους ικανούς να αντιμετωπίσουν πραγματικές απειλές σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, λόγω των ρεαλιστικών συνθηκών που βιώνουν σε προπονητικό επίπεδο όπως: οπλομαχία, αφοπλισμοί, μάχη σε κλειστούς χώρους, πολλαπλοί αντίπαλοι.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους μαχητές που κατάφεραν να προαχθούν στο επόμενο επίπεδο αλλά και τον εκπαιδευτή του συλλόγου για την άψογη προετοιμασία και την σωστή καθοδήγηση αυτών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.