Μέζα και Μπούντιμιρ στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό Βόλου

Δύο είναι τα ονόματα που απασχολούν έντονα τους ερυθρόλευκους για την ενίσχυση τους ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Football League. Οι ιθύνοντες της Βολιώτικης ομάδας θέλουν οι τελευταίες τους προσθήκες να είναι και αυτές που θα κάνουν τη διαφορά και έτσι περιμένουν τον Χέσους Μέζα από τη Βενεζουέλα, ενώ εντείνουν την πίεση τους για τον Μπούντιμιρ.

Ο Χέσους Μέζα αναμένεται στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από εργομετρικές εξετάσεις κι αν όλα πάνε καλά να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό Βόλου. Στην ερυθρόλευκη ομάδα δεν βιάζονται να μιλήσουν για συμφωνία και «κλεισμένο» παίκτη, καθώς υπήρξαν περιπτώσεις στο παρελθόν που ξένοι παίκτες «κόπηκαν» στα… τεστ για τους ερυθρόλευκους. Ετσι αν όλα κυλήσουν ομαλά στις εξετάσεις και στα εργομετρικά, ο Μεζά ίσως και μέχρι το βράδυ να ανακοινωθεί επίσημα.

Από κει και πέρα για τον Μπούντιμιρ, που έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό, οι ερυθρόλευκοι περιμένουν στη… γωνία και δεν έχουν κλείσει το θέμα του. Θεωρούν οτι αν δεν υπάρξει μία καλή πρόταση για τον παίκτη από τη Super League, θα μπορέσουν να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.