Μπατζιάκας: «Για ηθικούς λόγους πήραμε την απόφαση»

Στο Ράδιο Ένα 102,5 και στην εκπομπή των Γιώργου Καρεκλίδη-Γιάννη Αναστασίου φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ Αναστάσιος Μπατζιάκας μιλώντας για την χθεσινή απόφαση που πήρε το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης να προσφύγει με αγωγή στα πολιτικά δικαστήρια κατά της διοίκησης της ΕΠΟ. Αρχικά ανέφερε: “Μετά την άσκηση δίωξης για εγκληματικές ενέργειας μελών της ΕΠΟ, θέλω να πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να παραμένουν και να διοικούν ακόμη το ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να παραιτηθούν από τη θέση αυτή και εάν αργότερα δικαιωθούν, να επανέλθουν στις θέσεις τους.

Ποιος Έλληνας πιστεύει ότι τα πράγματα γίνονται όπως πρέπει να γίνονται, ότι το ποδόσφαιρο διοικείται από τους ανώτερους αξιωματούχους της ΕΠΟ και δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους. Είδατε χθες τον Ολυμπιακό. Στο 93′ ανύπαρκτο πέναλτι για τη Λαμία. Για ηθικούς μόνο λόγους, πήραμε αυτή την απόφαση για να καταλάβουν στην ΕΠΟ ότι δεν μπορούν να διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο άτομα στα οποία έχει ασκηθεί δίωξη για κακουργήματα”.

Σχετικά με το ενδεχόμενο τιμωρίας της ΕΠΣΘ και των ομάδων της, ο κ. Μπατζιάκας απάντησε: “Όταν θα φθάσουμε εκεί, θα το αποφασίσουμε. Χθες πήραμε την απόφαση κι όταν φθάσουμε στο σημείο να τιμωρηθούμε, θα αποφασίσουμε. Είναι δυνατόν άνθρωποι που διώκονται για τέτοιες ενέργειες, να μας τιμωρήσουν; Πρέπει να αντιδράσουμε για να μην είμαστε συμμέτοχοι σε αυτό το έγκλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο”, ενώ ολοκληρώνοντας πρόσθεσε πως θα ακολουθήσουν κι άλλες Ενώσεις το δρόμο της προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια όπως η ΕΠΣΘ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.