Νίκησε η αλληλεγγύη στον φιλικό αγώνα μπάσκετ

Η Αλληλεγγύη, η ανθρωπιά, και η σκέψη για καλύτερες ημέρες ειδικά για συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης, ήταν οι έννοιες που αναδείχτηκαν νικήτριες στον φιλικό αγώνα μπάσκετ Παλαιμάχων Ολυμπιακού Βόλου με την ομάδα μπάσκετ των ανδρών του συλλόγου που μετέχει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Μέσα σε γιορτινό κλίμα, στο κλειστό του ΕΑΚ, οι δυο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες το απόγευμα της Δευτέρας, μόνο κατά την διάρκεια του αγώνα καθώς τόσο πριν όσο και μετά, Παλαίμαχοι και εν ενεργεία Καλαθοσφαιριστές του Συλλόγου φωτογραφήθηκαν μαζί, αγκαλιάστηκαν και έστειλαν το μήνυμα ότι πρώτα είμαστε “άνθρωποι” και μετά αθλητές ή επαγγελματίες κτλ. Το φιλικό παιχνίδι έγινε με σκοπό όσοι φίλαθλοι προσέλθουν στο ΕΑΚ να φέρουν μαζί τους τρόφιμα μακράς διάρκειας και ξηρά τροφή ώστε οι ποσότητες που θα συγκεντρωθούν να μοιραστούν από τον Ολυμπιακό Βόλου σε ευαγή ιδρύματα του Βόλου. Η αναμέτρηση διεξήχθη με την στήριξη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Μαγνησίας και του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Μαγνησίας.
Παράλληλα οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και γενικότερα οι φίλαθλοι του μπάσκετ είχαν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν τόσο τις παλιές δόξες του Ολυμπιακού όσο και την ανδρική ομάδα απολαμβάνοντας πραγματικά όμορφο θέαμα.
Για την ιστορία, οι εν ενεργεία μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού Βόλου επικράτησαν με 96-77 των Παλαιμάχων που έδειξαν ότι παρά το γεγονός πως έχουν εγκαταλείψει την ενεργό δράση εξ ακολουθούν να βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση, βάζοντας δύσκολα στους παίκτες του Φώνη Μαυρομιχάλη….

Για τον Ολυμπιακό Βόλου του Φώνη Μαυρομιχάλη αγωνίστηκαν οι Καραγιώργος, Καραρήγας, Αλεξίου, Αχριάνης, Σερμέτης, Κολλιός, Βλήτσιος, Παρασκευάς και Καραθάνος. Για τους Παλαίμαχους με προπονητή τον Αντώνη Μυριντζή αγωνίστηκαν οι Καλογερόπουλος, Τζούμας, Πρέκας Λ., Ξανθάς, Γιαννίκος, Βόντζος, Παρασχάκης, Αυγερινός, Χρυσοχού, Τσιτσιγιάννης, Βλιώρας, Πρέκας Π.

Διαιτητές ήταν οι Μπουγλός Παναγιώτης, Μαριτσούδης Δημήτρης και η αθλήτρια της γυναικείας μας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου Λαμπρινή Αγαγιώτη. Τα δεκάλεπτα 25-24, 45-42, 62-78,77-96

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.