Ντέρμπι ανόδου για τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου

Μεγάλο ντέρμπι για τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου την Κυριακή, σήμερα όμως παίζουν οι άνδρες.
Συγκεκριμένα, για την Α1 Κατηγορία ΕΣΚΑΘ Ανδρών, οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετωπίζουν την Ανάληψη στις 17:00 (ΕΑΚ Βόλου) και θέλει τη νίκη για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες για την πρώτη δυάδα που οδηγεί στα πλέι οφ.
Η γυναικεία ομάδα αγωνίζεται αύριο Κυριακή στις 12:00 (ΕΑΚ Βόλου) κόντρα στον Παναθλητικό, έχοντας διπλό στόχο: τη νίκη με διαφορά 7 πόντων, αφού στον πρώτο αγώνα η βολιώτικη ομάδα είχε ηττηθεί 59-53 και θέλει να καλύψει τη διαφορά για να υπερισχύει σε πιθανή ισοβαθμία. Ο Παναθλητικός είναι δεύτερος και ο Ολυμπιακός τρίτος, στη μάχη για την άνοδο.
Ο Ολυμπιακός Βόλου υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι “ο Παναθλητικός την περσινή χρονιά δεν ήρθε να αγωνισθεί την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος για την Α1 Γυναικών διότι αν νικούσε (Παναθλητικός), ο Ολυμπιακός Βόλου θα έπαιζε στα πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ κι θα είχε το πλεονέκτημα έδρας αφού είχαμε κερδίσει τελεσίδικα την ένσταση με τον ΠΑΟΚ”, ενώ απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο: “Η διοικούσα επιτροπή ζητά τη συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας μας, που θα αποτελέσει κίνητρο για τις αθλήτριες, τους αθλητές και τους προπονητές μας. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου είσαστε η δύναμη μας και σας θέλουμε”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.