Οι επαγγελματίες από τη Μαγνησία…

Δεν είναι πολύ οι ποδοσφαιριστές από τη Μαγνησία που αγωνίζονται στις δύο επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Κρεββατάς, με τη μεταγραφή του στον Εθνικό Σερρών, έγινε ο τελευταίος χρονικά εξ αυτών και περιμένει να ανυπομονησία το ντεμπούτο του στη Football League. Ας δούμε ποιοί άλλοι Μάγνητες… έχουν επαγγελματικά συμβόλαια.

Στη Σούπερ Λιγκ, λίγες οι παρουσίες αλλά πολύ σημαντικές. Ο Παναγιώτης Γλύκος είναι ο βασικός τερματοφύλακας του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ, πολύ σταθερός σε υψηλό επίπεδο απόδοσης και διεθνής με την εθνική Ανδρών. Έχει αγωνιστεί σε 14 ματς στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Τάσος Λαγός είναι ένας από τους αρχηγούς του Παναθηναϊκού. Έχει 13 συμμετοχές σε 15 αγωνιστικές με 783 λεπτά και 1 γκολ.

Στον Ατρόμητο, ο Λημνιός σε ηλικία 16,5 ετών έκανε ντεμπούτο στη μεγάλη κατηγορία, αποτελεί βασικό μέλος των μικρών εθνικών ομάδων και είναι η ελπίδα της ομάδας του Περιστερίου για το μέλλον… Δεν έχουν αγωνιστεί ακόμη οι Χρήστος Χολέβας και Δημήτρης Κόμνος στον Πανιώνιο.

Στη Φούτμπολ Λιγκ, η Μαγνησία έχει περισσότερους εκπροσώπους. Στη Ζάκυνθο, ένας από τους κορυφαίους παίκτες κι αρχηγός της είναι ο Κώστας Οικονόμου, ενώ με τη μορφή δανεισμού από τη Skoda Ξάνθη αγωνίζεται ο επιθετικός Ιάσων Παπαδημητρίου. Στην ΑΕΚ, ο 20άχρονος Άνταμ Τζανετόπουλος δεν έχει πάρει φέτος ευκαιρίες, ενώ ο Δημήτρης Καραδέμητρος, μέσος 31 ετών, άφησε την Ερμιονίδα επιστρέφοντας στον Απόλλωνα Σμύρνης για τρίτη θητεία στο σύλλογο της Ριζούπολης.

Στην Ερμιονίδα ανήκει και ο Κώστας Παρασκευόπουλος, αλλά αγωνίζεται κυρίως με την ομάδα Νέων. Τέλος, στον Ηρακλή Ψαχνών, ο Στέλιος Νάκας, δανεικός από τη Skoda Ξάνθη, έχει 4 συμμετοχές με 1 γκολ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.