Πάει για Πανθεσσαλικό η Νίκη, που θέλει πρώτα το διπλό στο Βελεστίνο

Τελευταίο παιχνίδι για φέτος στο Π. Μαγουλάς όλα δείχνουν ότι θα είναι αυτό με την Α.Ε. Καραϊσκάκης την Κυριακή 28/2 για τη Νίκη Βόλου.

Μπορεί αυτό που πρώτιστα απασχολεί την ομάδα να είναι το κυριακάτικο μαγνησιώτικο ντέρμπι με τον επικίνδυνο Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο, αλλά ήδη έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις, ώστε οι κυανόλευκοι να δώσουν τα εντός έδρας ματς μέχρι το τέλος της χρονιάς για το πρωτάθλημα (με Οπούντιο, Φαρκαδόνα, Θεσπρωτό Αχιλλέας Νεοκαισάρειας και Οικονόμο Τσαριτσάνης) συν τις όποιες αναμετρήσεις προκύψουν στο Κύπελλο Ερασιτεχνών στο Πανθεσσαλικό.

Η τεχνική ηγεσία πιστεύει ότι σε ένα μεγάλο γήπεδο θα αναδειχθούν με καλύτερο τρόπο τα πλεονεκτήματα και η ποιότητα της ομάδας, ειδικά μετά την ενίσχυση τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, η οποία θα ολοκληρωθεί με έναν Έλληνα φορ, όπως συγκλίνουν οι πληροφορίες, με την υπόθεση να κατέληγε θετικά ή αρνητικά ακόμη και χθες το βράδυ.

Μάλιστα το πλεονέκτημα που αποκτά η Νίκη στο Πανθεσσαλικό φάνηκε στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ. Αν αναλογιστεί κανείς επίσης ότι το Π. Μαγουλάς ευνοεί τη μαζική άμυνα των αντιπάλων που έρχονται να κλειστούν πίσω σε ένα μικρό αγωνιστικό χώρο, ο οποίος συν τοις άλλοις τον τελευταίο καιρό δεν είναι αυτός που πρέπει, δυσκολεύοντας τους παίκτες να ξεδιπλώσουν τις πολλές τεχνικές τους αρετές, τότε η επιλογή του Πανθεσσαλικού μοιάζει μονόδρομος.
Γι’ αυτό και τεχνική ηγεσία και διοικούσα επιτροπή έχουν ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να ξεπεραστούν τα οποιαδήποτε γραφειοκρατικού τύπου προβλήματα, κάτι που, παρά το γεγονός ότι θα το ήθελαν άπαντες, δεν μπορεί να γίνει μέχρι τον ορισμό του αγώνα την επόμενη βδομάδα με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, την οποία το συγκρότημα του Κ. Βελιτζέλου θα υποδεχθεί στο ιστορικό της γήπεδο.

Βγήκε το δελτίο του Σκοπελίτη, αλλά θ’ απουσιάσει
Δύο απουσίες μετρούν στη Νίκη ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο (15.00, με διαιτητή τον Βασίλη Φωτιά από την ΕΠΣ Πέλλας), που σε περίπτωση επιτυχίας οδηγεί τους Βολιώτες στη δεύτερη θέση λόγω του προγραμματισμένου ρεπό που κάνει ο Αιγινιακός.

Ο Βέργος, που ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα, δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει το πρόβλημα στον τετρακέφαλο που αντιμετώπιζε, πράγμα που αντίθετα έκαναν οι Αλεξανδρής και Τσορμπαντζής, οι οποίοι υπολογίζονται.

Ο Σκοπελίτης δεν μπορεί να αγωνιστεί, αφού δεν παρήλθε ένας μήνας από το τελευταίο του ματς στη Β’ Εθνική με τον Ολυμπιακό Βόλου (24/1/16 με την Αναγέννηση Καρδίτσας), αν και το δελτίο του εκδόθηκε την Παρασκευή.

Δεδομένη είναι η επιστροφή στην ενδεκάδα του Χολέβα, που έλειψε για πρώτη φορά την περασμένη Κυριακή λόγω καρτών, ενώ να σημειωθεί ότι το πρωί του Σαββάτου θα γίνει η τελευταία προπόνηση και αμέσως μετά θα ακολουθήσει «βιντεοθεραπεία».
Στη Νίκη πιστεύουν ότι το ανοιχτό γήπεδο και ο καλός αγωνιστικός χώρος του σταδίου του Βελεστίνου τους ευνοεί και υπάρχει πίστη ότι η ομάδα θα πάρει τη μίνι ρεβάνς για την απώλεια βαθμών στον πρώτο γύρο μέσα στο Π. Μαγουλάς από τον Ρήγα Φεραίο, που είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος. Άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο είναι έτοιμοι για μία μεγάλη μάχη, αφού και ο Ρήγας θα παίξει για τους τρεις βαθμούς, και πάνε να αγωνιστούν με την ψυχολογία στα ύψη λόγω της βελτίωσης της βαθμολογικής της θέσης με τους πέντε βαθμούς που πήρε πίσω η ομάδα από την υπόθεση με τον Πιερικό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.