Συνεργασία και στήριξη σε ιδρύματα δρομολογεί ο Ολυμπιακός Βόλου

Το απόγευμα της Τετάρτης η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία, αλλά αυτό σύμφωνα με το μέλος της διοίκησης κ. Καφενταράκη, είναι μόνο η αρχή από μια σειρά δράσεων και κοινωνικού έργου που δρομολογεί ο Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα η ερυθρόλευκη ΠΑΕ, ετοιμάζει συνεργασία και στήριξη σε ιδρύματα, όπως η Φλόγα, η ΕΛΕΠΑΠ και το Ορφανοτροφείο Βόλου.

Μιλώντας στο sportfm Μαγνησίας και στην πρωινή προπόνηση ο Γιάννης Καφενταράκης δήλωσε σχετικά: «Η κάθε φιάλη αίματος είναι χρήσιμη, σώζει και μία ζωή. Σίγουρα αυτή η πρωτοβουλία είναι η αρχή. Αυτό που θέλουμε είναι να χτίσουμε κάτι που να έρθει ο κόσμος κοντά μας και εθελοντικά να γίνει μία συνεχής συνεργασία βοήθειας και στήριξης σε ιδρύματα. Τι ακριβώς θα γίνει θα ενημερωθείτε στη συνέχεια. Με το που θα είμαστε έτοιμοι θα ανακοινώσουμε στους εθελοντές πως μπορούν να βοηθήσουν. Πολύ σημαντικό είναι η προσωπική εργασία. Είναι ένα κομμάτι που θα ζητήσουμε τους φιλάθλους της πόλης. Και δεν μιλάμε, ούτε για χρώματα, ούτε για ομάδες. Αυτό έχει να κάνει μόνο με τον εθελοντισμό.

Να πούμε ότι και στη μπουτίκ δόθηκε ένας χώρος που βρίσκονται προϊόντα της Φλόγας. Πολύ σύντομα κάτι παρόμοιο θα γίνει και με την ΕΛΕΠΑΠ.

Το πιο σημαντικό είναι να καταλάβουμε όλοι μας, ότι και το πιο μικρό υλικό που μπορούμε να συνεισφέρουμε, που εμείς θεωρούμε ότι είναι μικρό και ντρεπόμαστε, για αυτούς είναι σημαντικό».

Τέλος όπως είπε στην ΠΑΕ προγραμματίζουν να πωλούνται από την μπουτίκ φανέλες με τα λογότυπα των ιδρυμάτων μπροστά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.