Το προπονητικό και επιστημονικό “ρόστερ” της σχολής “Αγία Άννα”

Σε μια διαφορετική από τα συνηθισμένα εκδήλωση, η σχολή ποδοσφαίρου Αγία Άννα-Arsenal Soccer Schools παρουσίασε χθες το βράδυ τους δώδεκα προπονητές και τους πέντε επιστημονικούς συνεργάτες που θα αναλάβουν την εκμάθηση του ποδοσφαίρου και τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών της ακαδημίας για την αγωνιστική σεζόν 2015-16.

Στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, το olimpico sports club, οικοδεσπότες της ξεχωριστής εκδήλωσης ήταν οι ιδιοκτήτες Κώστας και Σεραφείμ Τσιουρέλης και ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Σίμος. Έγινε παρουσίαση των δώδεκα προπονητών που είναι οι: Παπαρίζος Παναγιώτης, Πετσιμέρης Σωτήρης, Παχής Θανάσης, Χατζάκος Δημήτρης, Κοντοβάς Χρήστος, Ζαφειρίου Παναγιώτης, Οικονόμου Νίκος, Γαλανάκης Δημήτρης, Κυριάκος Γιώργος, Σδρόλιας Κώστας, Μπαλαμούτης Παναγιώτης, Αθανασιάδης Νίκος καθώς επίσης και των πέντε επιστημονικών συνεργατών της σχολής: της φυσιοθεραπεύτριας Παρισένιας Παξινού, του ορθοπαιδικού Κολοβού Στυλιανού, του καρδιολόγου Πετρούλια Κωνσταντίνου, του ψυχολόγου Ζαχαριουδάκη Μάνου και του διατροφολόγου Λάμπη Κωνσταντίνου.

Όλοι οι προαναφερθέντες καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν θα βρίσκονται δίπλα στα 300 παιδιά που αριθμεί η σχολή ποδοσφαίρου Αγία Άννα-Arsenal Soccer Schools, οι προπονητές σε καθημερινή βάση με τις προπονήσεις και τους αγώνες, οι επιστημονικοί συνεργάτες με ενδιαφέρουσες ομιλίες, εξετάσεις, ημερίδες και υποστηρικτικό ρόλο.

Κατά την παρουσίαση, οι Κώστας και Σεραφείμ Τσιουρέλης αναφέρθηκαν στη θετική ανταπόκριση που έχει η σχολή μπαίνοντας στον τρίτο χρόνο λειτουργίας της, ο Γιάννης Σίμος επισήμανε πως όλοι οι προπονητές είναι γυμναστές με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και διπλωματούχοι προπονητές με UEFA A, UEFA B και UEFA C, λέγοντας χαρακτηριστικά πως προτεραιότητά είναι η σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών και η δημιουργία αθλητών. Ο Παναγιώτης Παπαρίζος αναφέρθηκε στους τέσσερις πυλώνες πάνω στους οποίους βασίζεται η φιλοσοφία της σχολής και είναι η εκπαίδευση, η επιστημονική γνώση, η ομαδική εργασία και η εργατικότητα, ο Σωτήρης Πετσιμέρης μίλησε για τα εξειδικευμένα προγράμματα φυσικής κατάστασης ανά ηλικία για ευλυγισία, δύναμη, ταχύτητα, ευκαμψία, ισορροπία, ενώ ο Χρήστος Κοντοβάς ανέλυσε τη δουλειά για τη θέση του τερματοφύλακα και την σχολή τερματοφυλάκων που λειτουργεί από φέτος για τα παιδιά της Αγίας Άννας. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι για την εγγραφή στη σχολή Αγία Άννα απαιτείται ιατρική γνωμάτευση από καρδιολόγο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.