0-1 στη Λάρισα τον Ηρακλή η Νίκη στο ντεμπούτο Ελευθερόπουλου

Πρώτη εκτός έδρας επικράτηση για τους «κυανόλευκους»

Σε ένα παιχνίδι με περισσότερες φάσεις στο πρώτο μέρος, η Νίκη Βόλου επικράτησε 0-1 επί του Ηρακλή Λάρισας στο AEL FC Arena και πήρε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη, στο ντεμπούτο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο των «κυανόλευκων».

Η Νίκη Βόλου βρήκε το τέρμα από τον Πασχάλη Κάσσο, και μάλιστα σχετικά νωρίς στο παιχνίδι, αφού στο 20 λεπτό σκόραρε, όμως αυτό έμελε να είναι και το μοναδικό σε όλη την αναμέτρηση.

Πάντως, στο 10’ ο Σιαφά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαγιάννη, όμως ο α’ βοηθός της αναμέτρησης υπέδειξε τον παίκτη της Νίκης σε θέση οφσάιντ.

Από την άλλη, στο 20, ο Κυριακίδης εκτέλεσε το φάουλ για να περάσει την μπάλα στον Κάσσο, που με σουτ και την μπάλα να βρίσκει σε σώματα, σκόραρε απέναντι στον Παπαγιάννη.

Ηρακλής Λάρισας (Διλμπέρης): Παπαγιάννης, Λαγωνίδης, Αλτάνης (46’ Μπάτροβιτς), Γκαλίτσιος (70’ Τασούλης), Μπαλαμώτης (70’ Γκουγκούδης), Μπάμης, Χρηστίδης (46’ Καμπέρης), Δοδοντσάκης, Τσιμίκας, Λεσάι, Ευθυμιάδης (46’ Συρεγγέλας).

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Δημητρίου, Γρομητσάρης, Δεληζήσης, Κυριακίδης (67’ Γαβριηλίδης), Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς, Μιλούνοβιτς (67’ Μπρούνο), Σιαφά (85’ Τζιώρας), Κάσσος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.