O Έκι Γκονζάλες φτιάχνει το λουκάνικο Prasinoi για χάρη του Παναθηναϊκού!

Ο Αργεντινός Έκι Γκονζάλες, που πέρασε με επιτυχία από τον Παναθηναϊκό το διάστημα 2004-08, εδώ και μία δεκαετία έχει στραφεί στον τομέα των γεωργικών και κτηνοτροφικών επιχειρήσεων στη χώρα του με μεγάλη επιτυχία, παράγοντας δημητριακά, βοδινό και χοιρινό κρέας, ενώ φτιάχνει και τρία είδη ιβηρικού λουκάνικου chorizos.

Το ένα από αυτά το έχει ονομάσει Prasinoi για χάρη του Παναθηναϊκού και τα άλλα δύο Fiore για χάρη της Φιορεντίνας, στην οποία επίσης έπαιξε, και El Cheru από το όνομα της εταιρείας του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.