Το επετειακό 90ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας ξεκινά την Πέμπτη

Τα 90α του γενέθλια με τον καλύτερο τρόπο γιορτάζει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας, η Α’ Φάση του οποίου ξεκινά αύριο Πέμπτη 9/5 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 12/5 στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά για τις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών, Α-Γ Ελ. βαρών, Κ23 και Εφήβων-Νεανίδων.

Οι συμμετοχές των πληρωμάτων φέτος ξεπερνούν κάθε προηγούμενο και φτάνουν τα 312 από 28 σωματεία όλης της χώρας.

Συνολικά 450 αθλητές κι αθλήτριες έχουν δηλωθεί να αγωνιστούν στο 90ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας και συγκεκριμένα στην 1η φάση σε μια διοργάνωση που εκτός από επετειακό χαρακτήρα έχει και επετειακό σήμα, αυτό που φιλοτέχνησε ο Ανδρέας Κρομμυδάς και επιλέχθηκε μεταξύ άλλων πολλών που είχαν καταθέσει υποψηφιότητα από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Μάλιστα το συγκεκριμένο επετειακό σήμα θα κοσμεί και τα μετάλλια που θα δοθούν στους νικητές της διοργάνωσης.

Αυτό είναι το ένα κίνητρο που θα έχουν οι αγωνιζόμενοι ενώ το ισχυρότερο ασφαλώς θα είναι μια θέση όσο πιο ψηλά γίνεται, προκειμένου να βοηθήσουν τις ομάδες τους στους βαθμούς που θα συγκεντρώσουν.

Γι’ αυτό και η παρουσία όλων των αθλητών και όσων αγωνίζονται με τις Εθνικές ομάδες, όπως ο Στέφανος Ντούσκος, η Χριστίνα Μπούρμπου, η Ευαγγελία Αναστασιάδου, ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου, ο Θανάσης Παλαιοπάνος, η Ζωή Φίτσιου, η Μιλένα Κοντού κι άλλων είναι δεδομένη.

«Η ομοσπονδία μας και φέτος έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για τη διασφάλιση της επιτυχίας του 90ου Πανελληνίου πρωταθλήματος με σκοπό να αναδειχθεί για ακόμα μια φορά νικητής το αγαπημένο μας άθλημα η κωπηλασία» αναφέρει μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Βράμπας στο έντυπο της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα της 1ης ημέρας ξεκινάει στις 08:00 και περιλαμβάνει 52 προκριματικές σειρές σε όλες τις κατηγορίες, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν περίπου στις 14:00.

Όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ θα μεταδοθούν ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ από το κανάλι της Ομοσπονδίας στο YOUTUBE.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.