Αποτελέσματα και σκόρερ στην Α΄ ΕΠΣΘ (Σάββατο 16 Απριλίου)

Με ένα παιχνίδια στα play off και δύο στα play out συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α΄ΈΠΣΘ.

Ακρόπολη-Ρήγας Φεραίος 3-5
Σε ένα «ανοιχτό» παιχνίδι με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται απελευθερωμένα και χωρίς σκοπιμότητες, ο Ρήγας επικράτησε με «αγγλικό» σκορ της Ακρόπολης, 3-5, στο γήπεδο του Σέσκλου.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αξιώτη στο 10’, το οποίο κέρδισε ο Αντωνίου, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Γάρος με σουτ έφερε το ματς στα ίσια, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 22’ εκτέλεσε πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο 24’ ο Καραγιάννης έκανε το 1-2 με πλασέ μπροστά από το τέρμα, μετά από πάσα του Γάρου, ενώ με τη συμπλήρωση του ημιώρου ο Γάρος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-3, σκορ ημιχρόνου. Η επανάληψη άρχισε όπως και το πρώτο 45λεπτο, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αντωνίου αυτή τη φορά για το 2-3, αλλά ο Ρήγας έβγαλε άμεση αντίδραση και στο 60’ με σουτ του Αγροκώστα έγινε το 2-4. Δέκα λεπτά αργότερα ο Γάρος έκανε με σουτ το 2-5, για να διαμορφώσει το τελικό 3-5 ο Αξιώτης με υπέροχη «λόμπα», με τη μπάλα να περνάει πάνω από τον Σπηλιόπουλο.

Αγ. Παρασκευή-Πρωτεσίλαος 1-2
Με το «διπλό» έφυγε από την Αγία Παρασκευή ο Πρωτεσίλαος, αποδεικνύοντας ότι δεν θα …χαριστεί σε κανέναν μέχρι το τέλος, ανεξάρτητα εάν είναι εδώ και καιρό αδιάφορος. Στο 10 ο Παπαδόπουλος με πλασέ μετά από κεφαλιά-πάσα του Νικογιάννη άνοιξε το σκορ, για να ισοφαρίσει στο 18’ με τον Μπαλούλη η ομάδα του Στέλιου Μαλακασιώτη. Λίγο πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ο Πολύζος είχε δοκάρι σε σουτ που επιχείρησε, χάνοντας την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 85’ ο Αλαμάνης με πλασέ (μετά από απουσία δυόμιση μηνών) έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Θανάση Μπίλλη.

ΑΕ 2002-Μυρμιδόνες 3-0
Ανταγωνιστικοί μέχρι να δεχθούν το πρώτο τέρμα ήταν οι Μυρμιδόνες κόντρα στην ανώτερη ΑΕ 2002. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλο τον αγώνα και πήραν το πολύτιμο -για τη δύσκολη συνέχεια- τρίποντο. Ο Άρης Κόρδα στο 43’ έκανε το 1-0 μετά από σέντρα από τα δεξιά του Ρακή, ενώ στο 73’ ο Στουμποβίκος με κοντινό πλασέ έκανε το 1-2, αφού πρώτα άλλαξε τη μπάλα με τον Παρίση. Στο 90’ ήταν η σειρά του Βαγγέλη Γαλάνη με κεφαλιά να χριστεί σκόρερ για το 3-0, μετά από σέντρα του Μάριου Γαλάνη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.