Oι πρώτες κινήσεις του Ολυμπιακού Βόλου για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές

Ποιοι θα κάνουν προπονήσεις με την ομάδα Ανδρών
Μέχρι πρότινος δεν είχε γίνει απολύτως καμία αναφορά τι θα κάνει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου με τους νεαρότερους παίκτες, καθώς υπάρχει και η υποχρέωση να συμμετέχει τμήμα σε ένα ηλικιακό πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ. Ωστόσο το απόγευμα της Δευτέρας 24/07 μέσω facebook (κλασικά) η νέα διοίκηση έκανε γνωστές κάποιες πρώτες προθέσεις.
Σύμφωνα λοιπόν με την ανάρτηση (προφανώς και δεν μπορεί να θεωρηθεί επίσημη ανακοίνωση, όλα τα παιδιά που είναι γεννηθέντα από το 2006 και πριν, θα ενταχθούν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας, προκειμένου σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται  να τους δει το νέο τεχνικό επιτελείο στις προπονήσεις και γιατί όχι να μην δείξουν ότι αξίζουν να ενταχθούν μόνιμα στην ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.
Πιο συγκεκριμένα, το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας Ανδρών θα ακολουθήσουν οι Ζάχος, Σιαμέτης, Νικολούλης, Ντίνος Θεόδωρος, Τσακματσόγλου, Αναγνώστου, Χατζηγεωργίου και Γκέτσιος.
«Όλα τα δικά μας παιδιά που είναι γεννηθέντα από το 2007 και μετά θα ενταχθούν στην αναπτυξιακή ομάδα K16 που θα κατέβει του χρόνου στο αντίστοιχο πρωτάθλημα. Εννοείται ότι έχουμε τα μάτια μας στραμμένα σε όλους τους ποδοσφαιριστές και όποιος δείξει ότι αξίζει, θα ακολουθήσει το ίδιο δρομολόγιο. Τη γενική εποπτεία των αναπτυξιακών τμημάτων θα έχει ο Τάσος Κυριάκος, σε συνδυασμό με τον κ. Καραμίχαλο» συνεχίζει επίσης η ανάρτηση στο facebook.
Mε ενδιαφέρον από εκεί και πέρα αναμένονται και οι αναρτήσεις για τη στελέχωση και του τεχνικού επιτελείου της ομάδας Ανδρών, αλλά και του τμήματος γενικότερα, πιθανότατα με διοικητικούς συνεργάτες, εφόσον το τμήμα θέλει να κινηθεί σε επαγγελματικό πλαίσιο.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.