3-1 η ΑΕΛ τον ΝΠΣ Βόλος στη Λάρισα

Σε ένα παιχνίδι με τρεις αποβολές,  ο ΝΠΣ Βόλος ηττήθηκε στη Λάρισα από την ΑΕΛ με 3-1, αν και προηγήθηκε στο 15’, ενώ είχε χάσει και πέναλτι λίγα λεπτά νωρίτερα.

Ο ΝΠΣ κέρδισε πέναλτι στο 8’ όταν ο Μάρκοβιτς ανέτρεψε τον Φεράρι, και την εκτέλεση ανέλαβε ο Μάντζης. Ωστόσο νικήθηκε από τον Κρίστινσον με τον Μαξ στη συνέχεια να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Το 0-1 έγινε τελικά στο 15’, όταν ο Μαξ πάσαρε στον Γκουαροτσένα και αυτός γύρισε στον Τσοκάνη, που σκόραρε με προβολή. Η ΑΕΛ, ενώ στο 44’ αποβλήθηκε ο Γκαζάλ, πήρε πέναλτι στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Οικονόμου έκανε το χέρι και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Τόρζε ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-1 στο φινάλε του πρώτου μέρους.

O ΝΠΣ έμεινε με 9 παίκτες στο 68’ αφού αποβλήθηκε ο Λύρατζης με δεύτερη κίτρινη, ενώ στο 83’ ο Τόρζε με εξαίσια ατομική προσπάθεια έκανε το 2-1 για την ΑΕΛ. Ωστόσο ακολούθησε μεγάλη ευκαιρία του ΝΠΣ για την ισοφάριση δύο λεπτά αργότερα, με τον Στελιάνο να κόβει πάνω στη γραμμή το σουτ του Ζοάο. Τελικά στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπούστος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 μετά από μπαλιά του Ασούμπρε.

AΕΛ: Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς (64′ Ηλιάδης), Τόρζε, Παπάζογλου (64’ Ασούμπρε), Μούζεκ (76’ Στελιάνο), Μάρκοβιτς (53′ Ζίζιτς), Σεσέροβιτς (76΄Μπούστος), Μπέρτος, Γκαζάλ, Σίλβα.

ΝΠΣ Βόλος: Μελίσσας, Διαμαντής, Οικονόμου, Λύρατζης, Φερράρι, Τσοκάνης (54′ Μπαλογιάννης), Μαξ, Φερνάντο, Γκουαροτσένα, Μάντζης (54’ Μουνίθ), Τσαούσης (46’ Δημόπουλος).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.