84 χρόνια Ολυμπιακός Βόλου

Γενέθλια σήμερα για τον σύλλογο των «ερυθρόλευκων»

Γενέθλια σήμερα για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» συμπληρώνουν 84 χρόνια δραστηριοποίησης, από την ημέρα που ο σύλλογος ιδρύθηκε.

Ήδη τα μηνύματα στο διαδίκτυο είναι πολλά από τα μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού Βόλου, που έχει άλλωστε αρκετά αθλήματα να επιδείξει, πέρα από το κυρίαρχο ποδόσφαιρο.

Τοποθέτηση για τα γενέθλια του Ολυμπιακού Βόλου έκανε ο σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών «Austrian Boys», επισημαίνοντας τα εξής: «84 χρόνια καψούρας, 84 χρόνια ιστορίας 84 χρόνια στιγμές, άλλοτε χαρούμενες και άλλοτε λυπηρές… Αυτό που πάντα μένει στο τέλος είναι η αγάπη, η αγάπη γι’ αυτό τον σύλλογο που πλέον είναι τεσσάρων γενεών.
Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μία οντότητα, είναι κομμάτι της ιστορίας αυτής της πόλης, είναι το καμάρι της πόλης.

Ο κάθε φίλαθλος μας έχει να θυμάται από μία στιγμή διαφορετική που του έχει χαραχτεί στη μνήμη του και όχι μόνο μια στιγμή.

Ο Ολυμπιακός έχει περάσει πολλά αλλά πάντα τον κρατάνε όρθιο τα παιδιά του, οι στρατιώτες του που είναι ταγμένοι να τον προστατεύουν από οποιοδήποτε εισβολέα.

Χρόνια πολλά Ολυμπιακέ μου, Και να ξέρεις μόνο δε θα σ’ αφήσουμε ποτέ και πως η ιστορία δε σταμάτησε ποτέ…».

Με μία ενδιαφέρουσα φωτογραφική σύνθεση σχολίασαν τα γενέθλια του Ολυμπιακού Βόλου οι «Malavetas»:

Από την άλλη, ο γραμματέας του ΑΣ, Δημήτρης Μουρτζίνος σε ανάρτησή του στα social media αναφέρει: «Μεγαλώνουμε μαζί σου… 84 χρόνια ιστορίας συμπληρώνονται σήμερα…
Μαζί με Ιάσονα Χατζή, Κυριάκο Κυριακόπουλο και χιλιάδες οπαδούς της ιστορικής μας ομάδας!!!».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.