ΑΕΠ Κοζάνης: «Φαβορί για την άνοδο ο Ολυμπιακός Βόλου»

Ως φαβορί για την άνοδο στη Super League 2 από τον δεύτερο όμιλο της Γ’ Εθνικής χρήζει τον Ολυμπιακό Βόλου η ΑΕ Ποντίων Κοζάνης, μετά την κλήρωση για το πρόγραμμα του πρωταθλήματος, καθώς οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στην έδρα των Κοζανιτών  στην πρεμιέρα της αγωνιστικής δράσης.

«Ντέρμπι… με το «καλημέρα» για την ομάδα μας. Την ιστορική ομάδα του Βόλου, τον Ολυμπιακό, θα αντιμετωπίσει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος η ΑΕΠ Κοζάνης. Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη, φαντάζει το πρώτο φαβορί για την άνοδο στον δεύτερο όμιλο, κάτι που σημαίνει ότι το έργο της ομάδας μας αναμένεται δύσκολο.

Καθώς όμως δεν υπάρχει…εύκολο παιχνίδι στη Γ Εθνική, η ΑΕΠ Κοζάνη, θα προσπάθησει για το καλύτερο» αναφέρει σε τοποθέτησή της η διοίκηση του κοζανίτικου συνόλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα προηγούμενα χρόνια η ΑΕΠ Κοζάνης πάλευε για την άνοδό της στη Super League 2,  και μάλιστα αποτελούσε βασική πρωταγωνίστρια διαφόρων σεναρίων αναδιάρθρωσης. Ωστόσο πότε δεν επιβεβαιώθηκαν, με αποτέλεσμα να αποτελέσει αντίπαλο του Ολυμπιακού Βόλου φέτος στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.