Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς Ατλέτικο και Άρσεναλ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Με δύο εύστοχα πέναλτι αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στη Μαδρίτη

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Ατλέτικο Μαδρίτης και Άρσεναλ μετά το μεταξύ τους 1-1 στο «Metropolitano». Και τα δυο γκολ από πέναλτι, με τον Μάκελι να δίνει κι ένα 3ο και να το παίρνει πίσω στη συνέχεια, σε μια φάση πολύ δύσκολη και με τις δυο ομάδες να έχουν παράπονα από τον Ολλανδό διαιτητή.

Στο 6ο λεπτό ο Μαντουέκε έκανε όμορφη ενέργεια και σέντρα από δεξιά, ο Ινκαπιέ πλάσαρε στην κίνηση στο πίσω δοκάρι αλλά αστόχησε, ενώ στο 15’ ο Άλβαρες γύρισε πανέμορφα κι έπιασε το σουτ με τον Ράγια να αποκρούει. Στο 31ο λεπτό ο Μαντουέκε έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω και στο 43’ ο Γκιόκερες πάτησε περιοχή κι έπεσε μετά από σπρώξιμο του Χάντσκο. Ο Μάκελι έδωσε το πέναλτι και ο Σουηδός που το κέρδισε στο 44ο λεπτό το εκτέλεσε εύστοχα κι έκανε το 0-1.

Στο 50’ ο Άλβαρες εκτέλεσε υπέροχα το φάουλ και η μπάλα έφυγε εκατοστά δίπλα από τα δοκάρια της Άρσεναλ ενώ στο 53’ ο Λούκμαν έκανε το σουτ από αριστερά, ο Ραγιά απέκρουσε και στη συνέχεια δύο διαδοχικά σουτ του Γκριεζμάν σταμάτησαν σε σώματα. Από την εκτέλεση του κόρνερ, ο Γιορέντε έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γουάιτ, ο VARίστας Χίχλερ κάλεσε τον Μάκελι κι εκείνος έδωσε το πέναλτι. Ο Άλβαρες εκτέλεσε υπέροχα κι έκανε το 1-1 στο 56′.

Η Ατλέτικο ανέβασε κι άλλο στροφές και στο 63ο λεπτό ο Λούκμαν έστρωσε στον Γκριεζμάν, εκείνος έπιασε πανέμορφο πλασέ και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στην εξέλιξη της φάσης ο Γάλλος έκανε νέο σουτ και η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

Στο 78’ ο Έζε πρόλαβε να τσιμπήσει την μπάλα στην περιοχή, ο Χάντσκο φάνηκε να τον πατά και ο Μακέλι έδωσε το πέναλτι. Ωστόσο ο Χίχλερ τον ξανακάλεσε και ο Ολλανδός πήρε πίσω την απόφασή του. Στο 87’ ο Μοσκέρα, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και είδε τον Όμπλακ να του λέει “όχι”, ενώ στο 89’ το σουτ του Ράις πέρασε λίγο έξω, όπως κι εκείνο του Μολίνα στο 94’.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Ρουτζέρι, Χάντσκο, Πουμπίγ, Γιορέντε, Καρδόσο (87′ Μολίνα), Σιμεόνε (46’ Λε Νορμάν), Κόκε, Λούκμαν, Γκριεζμάν, Άλβαρες (77’ Μπαένα).
ΑΡΣΕΝΑΛ: Ραγιά, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Γουάιτ (86′ Μοσκέρα), Ινκαπιέ, Ράις, Θουμπιμένδι, Έντεγκααρντ (57’ Έζε), Μαντουέκε (68’ Σακά), Μαρτινέλι (68’ Τροσάρ), Γκιόκερες (69’ Ζεσούς).

Photo credits: Atletico De Madrid (X)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.