«Αγριεύουν τα πράγματα για τον μεγαλοπαράγοντα που απέκρυψε 1,5 εκατ. ευρώ»

Αγριεύουν τα πράγματα για τον παράγοντα ΠΑΕ της SL1, που απέκρυψε 1,5 εκ. ευρώ από τον πόθεν έσχες του, όπως ισχυρίζεται το blog «dikografies».

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής: «Αγριεύουν… τα πράγματα για τον  παράγοντα ΠΑΕ της Super League1, που έχει μεγάλο  πρόβλημα με το πόθεν έσχες του, τόσο ο ίδιος, όσο και συγγενικά του πρόσωπα..

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο έλεγχος που διενεργήθηκε από την Αρχή ξεπλύματος μαύρου χρήματος έδειξε ότι, προέκυψαν αδιευκρίνιστα ποσά 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, για τον μεγαλοπιχειρηματία, ο οποίος φέρεται ότι, τα απέκρυψε από το πόθεν έσχες του. Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Αρχής Ξεπλύματος μαύρου χρήματος Χαράλαμπος Βουρλιώτης διαβίβασε το πόρισμα του στον αρμόδιο εισαγγελέα περιφέρειας, ο οποίος ξεκίνησε προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του παράγοντα ΠΑΕ της SL1 και για τα συγγενικά του πρόσωπα, που ελέγχονται ποινικά, γιά ανακριβές πόθεν έσχες σε βαθμό κακουργήματος, φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, επίσης κακουργηματικής μορφής…

Το σημαντικότερο πρόβλημα ωστόσο για τον μεγάλο ποδοσφαιροπαράγοντα προκύπτει από το Ελεγκτικό Συνέδριο, καθώς το ανώτατο δημοσιονομικό δικαστήριο της χώρας βεβαίωσε – καταλόγισε – το ποσόν του 1,5 εκατομυρίου ευρώ στο Α.Φ.Μ του.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι από την ώρα, που καταλογίζεται ποσόν στο Α.Φ.Μ. ελεγχόμενου από το Ελεγκτικό Συνέδριο, δεν τη γλυτώνει και θα πρέπει να το καταβάλλει. Το επόμενο βήμα ενδεχομένως θα είναι, να προσπαθήσει ο ποδοσφαιροπαράγοντας, να ανακόψει τη λαίλαπα του Ελεγκτικού, μέσω ενδίκων βοηθημάτων. Εάν δεν ανατραπεί η απόφαση του ανώτατου δημοσιονομικού δικαστηρίου, θα πρέπει να πληρώσει…».

dikografies

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.