Ακόμη ένας τελικός για Νίκη εκτός έδρας με ΧΑΝΘ

Έναν από τους έξι “τελικούς” που έχει μπροστά της, με στόχο την παραμονή της στην κατηγορία, θα δώσει την Κυριακή το απόγευμα, στη Θεσσαλονίκη, η Νίκη Βόλου που αντιμετωπίζει τη ΧΑΝΘ του παλιού της τεχνικού, Γιώργου Ζαφειρούδη.

Η ομάδα των Σπύρου Στρατίκη και Παναγιώτη Νάνη γνωρίζει πολύ καλά πως, με τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί και τη δυσμενή βαθμολογική θέση που βρίσκεται, δεν έχει την πολυτέλεια να επιλέξει αγωνιστικές κι αντιπάλους. Κάθε παιχνίδι σημαίνει… “παραμονή” για τη Νίκη που επιβάλλεται να αναλογιστεί ότι η προσεχής αναμέτρηση, καθώς και όλες οι άλλες που έπονται, είναι χωρίς αύριο, στην τελευταία της απόπειρα να αναστρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί, πως οι ιθύνοντες των κυανόλευκων υποστηρίζουν ότι σε τέτοια παιχνίδια η τακτική προσέγγιση του παιχνιδιού έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Το σημαντικό για τους καλαθοσφαιριστές της Νίκης είναι η θέληση και το πάθος για το “ροζ φύλλο”, κόντρα σε μία ομάδα που, τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν έχει ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο.

Η προετοιμασία των Βολιωτών συνεχίζεται σε ομαλούς ρυθμούς και -παραδόξως, βάσει της φετινής διαρκούς ατυχίας- χωρίς αγωνιστικά προβλήματα. Το Σάββατο η ομάδα θα έχει χαλαρότερο πρόγραμμα, με σουτ και δουλειά στο κομμάτι της τακτικής, ενώ το πρωί της Κυριακής η ομάδα έχει ραντεβού νωρίς το πρωί για “βιντεοθεραπεία”, ανάλυση του αντιπάλου κι αναχώρηση για τη συμπρωτεύουσα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Β’ Εθνικής μπάσκετ Ανδρών:

Β’ Εθνική/2ος  όμιλος

Κυριακή 7 Απριλίου

Μ. Τσικίνας 17.00 ΧΑΝΘ-Νίκη Βόλου Ντούρας-Ζαχαριάδης (Παπαγεωργίου)

Γέφυρας 17.00 ΚΣ Γέφυρας-Μαχητές Δόξα Πεύκων

ΔΑΚ Βικέλας 17.00 Φίλιππος Βέροιας-ΓΣ Φαρσάλων

Ομόνοιας 17.00 Ίκαροι Σερρών-ΑΟ Αγρινίου

ΔΑΚ Ελευθερούπολη 17.00 Ελευθερούπολη-Μακεδονικός

Ανατόλια 17.00 Ανατόλια-Φαίακας Κέρκυρας

Λαγκαδά 17.00 Ερμής Λαγκαδά-ΣΑ Στρατωνίου

ΔΑΚ Χαλκηδόνας 17.000 ΑΜΣ Προποντίς-Έσπερος Λαμίας

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.