Aκόμη περιμένει την απόφαση της επιτροπής Εφέσεων ο Ολυμπιακός Βόλου…

Αν και δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ενημέρωση από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου, όλοι περιμένουν τι θα γίνει με την προσφυγή στην επιτροπή Εφέσεων για την ποινή που του έχει επιβάλλει η ΕΠΣΘ για κεκλεισμένων των θυρών τεσσάρων αγωνιστικών, χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάτι ακόμη.

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση για αποφάσεις όσον αφορά υποθέσεις που εξέτασε, αλλά για τον Ολυμπιακό Βόλου δεν προέκυψε κάτι ακόμη. Δεδομένου ότι ακολουθεί εκτός έδρας παιχνίδι (με τον Αίαντα Σούρπης), υπάρχει χρόνος για ν’ ανακοινωθεί αν η επιτροπή της ΕΠΟ θ’ ανατρέψει την απόφαση της ΕΠΣΘ, και πώς θα διαμορφωθεί η ποινή από εκεί και πέρα (το πιθανότερο να δώσει μακριά από το ΕΑΚ Βόλου τα παιχνίδια στα οποία θα είναι τιμωρημένος, αν αλλάξει κάτι). Μέχρι βέβαια ν’ ανακοινωθεί το οτιδήποτε από την Επιτροπή, ισχύει κανονικά η τιμωρία της ΕΠΣ Θεσσαλίας, με την ένωση να περιμένει κι αυτή τα επίσημα δεδομένα από την ομοσπονδία.

Στην πλευρά των «ερυθρόλευκων» φαίνεται να υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πάντως για το αποτέλεσμα της προσφυγής, θεωρώντας ότι ο ΚΑΠ δεν νομιμοποιεί την ΕΠΣΘ για την επιβολή τιμωρίας κεκλεισμένων των θυρών.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.