Αλ. Μεταφτσής: «Κρατάμε χαμηλούς τόνους ενόψει Νίκης»

Ο πρόεδρος της Δ.Ε. μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, Αλέκος Μεταφτσής, μίλησε στον Σάκη Νταφέκα και στον ραδιοσταθμό Βόλος 9.86 για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, το επερχόμενο ντέρμπι με τη Νίκη στο ΕΑΚ του Βόλου και την κλοπή που έγινε στα αποδυτήρια της ομάδας του στον αγώνα με τον Ίωνα:

Για το φετινό πρωτάθλημα:
«Είναι ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα αυτό του 1ου ομίλου της Α1 ΕΣΚΑΘ και επειδή έχει έντονο τοπικό στοιχείο, αφού πρόκειται για όμιλο του Βόλου, όλες οι ομάδες γνωρίζονται λίγο ως πολύ μεταξύ τους. Γι’ αυτό πρέπει να δείχνουμε σοβαρότητα. Θεωρώ ότι εμείς, η Νίκη και ο Γ.Σ. Βόλου θα παλέψουμε για τις δύο πρώτες θέσεις, για να πάμε στα πλέι οφ. Νομίζω ότι η ομάδα μας θα είναι μία από τις δύο».

Για την κλοπή που έγινε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού Β. στον αγώνα με τον Ίωνα:
«Δεν είμαι ούτε ασφάλεια ούτε ντεντέκτιβ. Εμείς έχουμε μία υποψία, την οποία καταθέσαμε στην ασφάλεια, καθώς συγκεκριμένο άτομο περιφερόταν λίγο έξω από τα αποδυτήρια πριν την έναρξη του αγώνα και κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης. Είναι λυπηρό αυτό που συνέβη, γιατί αρκετά παιδιά είναι φοιτητές και δεν έχουν τα εισοδήματα να ισοσκελίσουν την απώλεια».

Για το επερχόμενο ντέρμπι με τη Νίκη:
«Εμείς από την πλευρά μας, όπως πιστεύω ότι το ίδιο θα κάνουν και οι άνθρωποι της Νίκης στον αγώνα του δευτέρου γύρου, θα κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Παίζουμε ο καθένας, για να κερδίσει. Εμείς ευελπιστούμε να το καταφέρουμε, γιατί έχουμε καλή ομάδα, το ίδιο θεωρούν και στη Νίκη. Ας δούμε έναν καλό αγώνα, που θα διαφημίσει το μπάσκετ και όλα τα άλλα θα τα βρούμε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.