Αλέξης: «Να τα εκατοστίσουμε στη Super League» – Βενέτης: «Η Νίκη και πάλι θα νικήσει»

Οι ευχές των δύο ισχυρών ανδρών της ΠΑΕ για τα 99α γενέθλια της Νίκης

Δήλωση για τα 99α γενέθλια της Νίκης έκαναν στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ο μεγαλομέτοχος, Αλέξης Παπακωνσταντίνου και ο αντιπρόεδρος Βασίλης Βενέτης.

H δήλωση του Αλέξη Παπακωνσταντίνου:

«Χρόνια πολλά στη ΝΙΚΗ μας! Ένα βήμα πριν από τα 100 και το όραμά μας δεν αλλάζει. Είναι ίδιο μ’ αυτό που είχαμε από την πρώτη μέρα όπου και είχαμε την τιμή να αναλάβουμε διοικητικά την ομάδα μας: Να τα εκατοστίσουμε στη Super League και, πρωτίστως, να συνεχίσουμε να πρεσβεύουμε τις αξίες και τα ιδανικά των ιδρυτών τόσο του συλλόγου όσο και όλων όσων ήρθαν αργότερα και είχαν την τιμή να την υπηρετήσουν είτε ως φίλαθλοι είτε ως παίκτες και προπονητές είτε ως διοίκηση. Είμαι βέβαιος πως όλοι μαζί και με τη στήριξη του κόσμου θα πετύχουμε περισσότερα απ’ όσα φανταζόμαστε και θα οδηγήσουμε τη ΝΙΚΗ εκεί που της αξίζει!».

Η δήλωση του Βασίλη Βενέτη:

«Ενας τεράστιος σύλλογος για την Ελλάδα και τον ελληνισμό σήμερα βρίσκεται ένα βήμα πριν τα 100. Πρόκειται για μια ομάδα με τεράστιο αντίκτυπο στον αθλητισμό και στην κοινωνία. Η ΝΙΚΗ είναι πάνω και πέρα από πρόσωπα και οδηγείται από τον λαό και τις αξίες της. Η ΝΙΚΗ και πάλι θα ΝΙΚΗΣΕΙ!».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.