Πρώτη και με νέο ρεκόρ αγώνα στις γυναίκες η Εφη Φλώρου στον Ημιμαραθώνιο Βόλου

Η στιγμή του τερματισμού της Εφης Φλώρου
Ήταν και 4η στη γενική κατάταξη με 1.20.13, βελτιώνοντας το περσινό 1.21.13

Πρώτη στις γυναίκες και με νέο ρεκόρ αγώνα ήταν η Εφη Φλώρου της Νίκης στον Ημιμαραθώνιο Βόλου, απόστασης 21χλμ που διεξήχθη για 8η φορά σήμερα (7/4) στις 9.30 το πρωί με εκκίνηση από την παραλία μπροστά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Ετσι η Βολιώτισσα δρομέας επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, ενώ και η ίδια υλοποίησε τον στόχο της, που ήταν, όπως είχε δηλώσει στο magnesiasports, να κάνει ρεκόρ αγώνων εκτός από την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Η αθλήτρια της Νίκης Βόλου ήταν και 4η στη γενική κατάταξη με χρόνο 1.20.13, πίσω από τους τρεις πρώτους άνδρες, βελτιώνοντας το περσινό 1.21.13 κατά ένα λεπτό.

Την ακολούθησαν Μαρία Καβουρίδου του Τρίτωνα και Δήμητρα Κελεπούρη του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε μεγάλη απόσταση με χρόνο 1.39.56 και 1.41.11 αντίστοιχα.

“Είμαι πολύ χαρούμενη που τρέχω στην πόλη μου και ιδιαίτερα στο κέντρο της πόλης, που είναι κλειστοί οι δρόμοι. Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό στις προπονήσεις μας. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για το ρεκόρ διαδρομής, αν και θα ήθελα να σπάσει και το 1.20.00. Δεν πειράζει, του χρόνου. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ και την ομάδα μου, τη Νίκη Βόλου, και τον χορηγό μου”, ήταν η δήλωση που έκανε η νικήτρια του φετινού Ημιμαραθωνίου Βόλου λίγο μετά τον τερματισμό της.

Δείτε στιγμιότυπα από τον τερματισμό της Έφης Φλώρου:

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.