Αλλαγή πλάνων, εκτός αποστολής ο Μακατσάρια, μέσα Κάσσος, Γιαννίτσης

Εκτός και οι Αναστασίου, Μπουργάνης για το ματς με τον Μακεδονικό

Παρά το γεγονός ότι χθες διέρρευσε από τη Νίκη ότι ο νεοαποκτηθείς Γεωργιανός επιθετικός Ταμάζ Μακατσάρια θα συμπεριλαμβανόταν στην αποστολή του κυριακάτικου (18/2, 15.00) αγώνα με τον Μακεδονικό εκτός έδρας, τελικά ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αποφάσισε να τον αφήσει εκτός, καθώς είχε μόνο μία ολοκληρωμένη προπόνηση και ήθελε να είναι πιο έτοιμος για το επόμενο ματς.

Αντίθετα, ο 47χρονος τεχνικός υπολογίζει τόσο στον Κάσσο όσο και στον Γιαννίτση, που επιστρέφουν από τραυματισμούς, αλλά όχι στον Αναστασίου, που αποκλείστηκε από την αποστολή, αφού δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον δικέφαλο, ενώ για ένα ακόμη παιχνίδι η δυάδα των τερματοφυλάκων είναι οι Γκαραβέλης-Κραβαρίτης και εκτός μένει ο Μπουργάνης. Από την άλλη επιστρέφουν από τιμωρία οι Γαβριηλίδης και Πολίτης.

Επομένως διαθέσιμοι είναι οι: Γκαραβέλης, Κραβαρίτης (τερματοφύλακες), Κάσσος, Τοπαλίδης, Κουτσιμπάνας, Ναά (πλάγιοι μπακ), Στίκας, Ανδρέου, Μπαχανάκ, Γιαννίτσης (στόπερ), Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Λίταινας, Γαβριηλίδης, Πέττας (κεντρικοί χαφ), Πολίτης, Μιράντα, Κρητικός (εξτρέμ), Τζιώρας, Βουκελάτος, Μπαλλάς (φορ).

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.