Άλλαξε η ώρα έναρξης του φιλικού Νίκης-ΠΑΟΚ Β’

Δοκιμές με φόντο την πρεμιέρα

Στο φιλικό της Κυριακής στο στάδιο της Νεάπολης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’ στρέφει την προσοχή της η Νίκη Βόλου, με τον Αλέκο Βοσνιάδη και τους παίκτες του να θέλουν να έχουν μία καλή εμφάνιση απέναντι σε μία ομάδα την οποία θ’ αντιμετωπίσουν και στο πρωτάθλημα της Super League 2, με την ώρα της έναρξης της αναμέτρησης πάντως ν’ αλλάζει.

Αντί 15:30 ο αγώνας της Κυριακής θ’ αρχίσει στις 15:00, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, μετά από σχετικό αίτημα που υπέβαλε η πλευρά της ομάδας της Θεσσαλονίκης και προφανώς έγινε δεκτό από τους «κυανόλευκους».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Χοσέτε Μιράντα δεν θα είναι στη διάθεση του Αλέκου Βοσνιάδη, εξαιτίας και του τραυματισμού που τον άφησε εκτός αποστολής για τον αγώνα κυπέλλου με τον ΑΟ Αγίου Νικολάου.

Βέβαια, η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Β’ δεν παύει να είναι φιλική, έστω και αν όλοι θέλουν να δουν το καλό πρόσωπο της Νίκης Βόλου, ειδικά μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο Ελλάδας από μία χαμηλότερης κατηγορίας ομάδα. Είναι λογικό το τεχνικό επιτελείο να δοκιμάσει διάφορα πράγματα και πάλι, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τη δική του δυναμική, και το αποτέλεσμα λίγο μετράει σε τέτοια παιχνίδια. Άλλωστε αυτό που τονίζει μετά από κάθε αγώνα ο Αλέκος Βοσνιάδης είναι ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Μακεδονικό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.