Αναγκαίες οι γραπτές προτάσεις για το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου…

Πέρα από τις όποιες συζητήσεις 

Οι ημέρες περνούν, κάποιες συζητήσεις υποτίθεται ότι έχουν γίνει ωστόσο ακόμη δεν έχουν έρθει κάποια τουλάχιστον ανεπίσημα πρώτα αποτελέσματα για το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου. με τον Ερασιτέχνη να χειρίζεται την όλη κατάσταση και να προσπαθεί να βρει και αυτός λύσεις, ενώ τα μέλη του τονίζουν ότι θα πρέπει να γίνουν γραπτές και κοστολογημένες προτάσεις από την πλευρά του οποιοδήποτε ενδιαφερόμενου.

Είναι φανερό ότι ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος που προκύπτει από τη συμμετοχή της ομάδας στη Γ’ εθνική, γι’ αυτό και έχουν ακουστεί οι φήμες και οι απόψεις ότι η ομάδα μπορεί να πάρει μέρος ακόμη και στο Α’ τοπικό αν δεν βρεθούν λύσεις και στηρίγματα. Οπότε χρειάζεται κάποιος ή κάποιοι που θ’ αναλάβουν αυτό το έργο με στόχο οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία. Έχουμε επαναλάβει πάντως ότι οι συγκυρίες δεν είναι υπέρ καμίας ομάδας αυτήν τη στιγμή που αναζητά οικονομικές και διοικητικές λύσεις, αφού η οικονομική κρίση των τελευταίων 15 ετών έχει εξαντλήσει τα περισσότερα των περιθωρίων και τις δυνατότητες αρκετών… Αυτό προφανώς ισχύει και στην περίπτωση του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Ερασιτέχνης πάντως επιμένει ότι δεν θα αφήσει την ομάδα έρμαιο της τύχης, ούτε θα αρκεστεί σε προφορικές δεσμεύσεις, με τις γραπτές να είναι απαραίτητες για οποιονδήποτε δείξει ενδιαφέρον. Αυτές οι γραπτές εγγυήσεις προφανώς περιλαμβάνουν και ένα συγκεκριμένο πλάνο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, πάντα κοστολογημένο όπως έχει πράξει ήδη έως έναν βαθμό το ΔΣ του μητρικού σωματείου και όπως έχει γνωστοποιήσει μέσω της επίσημης ανακοίνωσης.

Από εκείνη την ημέρα πάντως κάτι οριστικό δεν έχει έρθει στο προσκήνιο., πέρα από τις οποίες συζητήσεις μπορεί να έχουν προκύψει και από το φιλολογικό μέχρι στιγμής ενδιαφέρον το οποίο υπάρχει. Βέβαια με φιλολογικό ενδιαφέρον δεν μπορεί να στηθεί μία ομάδα, και όσο περνάνε οι μέρες τόσο τα δεδομένα είναι σε βάρος των «ερυθρολεύκων» που καλούνται ουσιαστικά να στήσουν μία ομάδα από το μηδέν, αναζητώντας μετά τις όποιες λύσεις στον οικονομικό τομέα προπονητή και παίκτες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.