Αναμονή στον Ολυμπιακό Βόλου

Για ρόστερ και γήπεδο

Πέρα από την ανακοίνωση για τη συμφωνία με τον Αλέξανδρο Αναστασίου και την επιβεβαιωμένη διαρροή για συμφωνία με τον τερματοφύλακα Άγγελο Σταυράκη, κάτι νεότερο δεν έχει έρθει στο προσκήνιο, με τη νέα διοίκηση να συνεργάζεται με τον προπονητή Στέλιο Αρσένο, προκειμένου να οριστικοποιηθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται η σύνθεση του δυναμικού της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που θα βρει τους «ερυθρόλευκους» στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, με την αναμονή καλά να κρατεί.

Χρησιμοποιούμε τον όρο «απαιτητικό», μιας και φέτος η πρώτη τη τάξει διοργάνωση του τοπικού ποδοσφαίρου ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική, ενώ από την άλλη ο Ολυμπιακός Βόλου έχει θέσει ψηλά τον πήχη, τόσο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, όσο και για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, εφόσον χρειαστούν και πάλι μπαράζ, όπως συμμετείχε φέτος ο Μαγνησιακός αλλά και ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Αξίζει να επαναληφθεί ότι δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση ρίσκου από την πλευρά του τεχνικού επιτελείου, οπότε θέλει να βασιστεί σε έμπειρους παίκτες που αποτελούν εξαιρετικές μονάδες από τη μία, αλλά από την άλλη θα «δέσουν» αρμονικά σε ένα απολύτως λειτουργικό και ανταγωνιστικό σύνολο.

Είναι δεδομένο ότι πέρα από τις συζητήσεις για ανανεώσεις, από τις οποίες κάποιες είχαν αποτέλεσμα και κάποιες όχι, έχουν γίνει και κρούσεις σε παίκτες αλλά και σε ομάδες σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο. Βέβαια, αρκετές είναι αυτές που έχουν μείνει με ανεπίσημο χαρακτήρα, αλλά σύντομα έπεται και συνέχεια.

Βασικότατο θέμα όμως είναι το γηπεδικό, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία αναφορά επί του συγκεκριμένου θέματος από πλευράς διοίκησης, ούτε σε ό,τι έχει να κάνει με την προετοιμασία, ούτε σχετικά με την έδρα της ομάδας στους αγώνες. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, πρόκειται για βασικό θέμα το οποίο πρέπει να κλείσει άμεσα, με τις διαθέσιμες λύσεις να μην είναι και τόσες πολλές. Από την άλλη, δεν ισχύει (τουλάχιστον σε όλες τις περιπτώσεις) η φήμη ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει απευθυνθεί σε συλλόγους με ιδιωτικές εγκαταστάσεις για να κάνει χρήση αυτών τη νέα χρονιά.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.