Αναστασιάδης: Κανένας δεν έβγαλε από την Εθνική τον Τοροσίδη

Η Εθνική επέστρεψε χθες στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό ξεκούρασης και άρχισε προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην Ιταλία. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αγγελος Αναστασιάδης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν κάλεσε τον Βασίλη Τοροσίδη στην Εθνική, επισημαίνοντας πως τον υπολογίζει κανονικά. Μεταξύ άλλων επισήμανε:  «Εμείς εδώ έχουμε τα παιδιά που είναι 100% έτοιμα. Ο Βασίλης ήταν στην ομάδα, ένας από τους αρχηγούς. Κανένας δεν τον έβγαλε από την ομάδα. Το παιδί είχε την ατυχία να τραυματιστεί. Δεν έπαιξε κανένα παιχνίδι από τη στιγμή που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Έχουμε ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό και πρέπει να πάρουμε αυτούς που είναι πανέτοιμοι. Μακάρι να είναι καλά, να παίξει και θα είναι και πάλι εδώ.

Κανέναν δεν διώχνουμε ούτε απορρίπτουμε. Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό που ακούω από πολλούς. Δεν ισχύουν τέτοια πράγματα. Αυτοί που είναι πανέτοιμοι θα είναι εδώ. Και ο Βασίλης είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας».

Για το παιχνίδι με την Ιταλία είπε: «Είναι μεγάλη υπόθεση ο αγώνας που έχουμε το Σάββατο. Νομίζω ότι εάν πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, τότε ανοίγει ο δρόμος για τη μετέπειτα πορεία της ομάδας. Είμαι αισιόδοξος. Με τα παιδιά έχουμε αρκετά θέματα να τα τρέξουμε για να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι το Σάββατο. Δε μ’ αρέσουν οι δικαιολογίες. Το γνωρίζετε πολύ καλά αυτό.  Ένα δύσκολο παιχνίδι με μια αρκετά μεγάλη ομάδα. Με μεγάλη ιστορία, μεγάλους παίκτες, καλό προπονητή, αλλά και εγώ έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Από εμάς εξαρτάται το τι θα κάνουμε».