Ανασύνταξη δυνάμεων στη Νίκη Βόλου

Με την ευκαιρία των συνεχόμενων ρεπό

Η επικράτηση (και με ανατροπή μάλιστα) επί του ΠΑΟΚ Β’, έφερε αισιοδοξία στη Νίκη Βόλου και πάλι, ενώ παίκτες και τεχνικό επιτελείο πλέον έχουν την ευκαιρία και να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους αλλά και να κάνουν τα πλάνα τους καλύτερα για τη νέα χρονιά, αφού τότε και πάλι θα πατήσουν γήπεδο για επίσημο παιχνίδι.

Από τη μία το ρεπό και από την άλλη το παιχνίδι με τον Αλμωπό που δεν θα γίνει ποτέ (αφού η ομάδα της Αριδαίας δεν συμμετέχει τελικά στο φετινό πρωτάθλημα) δίνει τη δυνατότητα στους «κυανόλευκους» να ανακτήσουν μέρος των δυνάμεών τους και να δουν πιο καθαρά κάποια πράγματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας, έχοντας μπροστά τους και πρωτάθλημα αλλά και κύπελλο (απομένει η ρεβάνς με τον Λεβαδειακό στον Βόλο).

Θέματα σίγουρα υπάρχουν ανοιχτά, αφού το μεγάλο ερωτηματικό παραμένει ο Μοράρ και το κατά πόσο είναι σε θέση να προσφέρει άμεσα πλέον, καθώς δύσκολα θα δοθεί χρόνος πίστωσης. Το ότι η Νίκη ψάχνεται πάντως μεταγραφικά είναι δεδομένο, και για την ενίσχυση της επίθεσης, καθώς θέλει να κάνει κάτι σαφώς καλύτερο στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, έχοντας μάλιστα δύο παιχνίδια με τον Λεβαδειακό ενόψει (τόσο για τη SL2 όσο και για το κύπελλο Ελλάδας).

Τουλάχιστον τα συνεχόμενα ρεπό ευνοούν τη Νίκη και για την επιστροφή του Κρητικού που ταλαιπωρείται από θλάση.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.