Ανατροπή δεδομένων στη «διασταύρωση των δεύτερων» του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες του magnesiasports, η Επιτροπή της ΕΣΚΑΘ για τον Νομό Μαγνησίας αποφάσισε πως τελικά δε θα ισχύσει το αρχικό πλάνο, που είχαν στο μυαλό τους, σχετικά με την απευθείας πρόκριση του νικητή Ανάληψη – ΑΕΒΔ στο Final-4 της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, η νέα σκέψη που «έπεσε στο τραπέζι», σχετικά με το ζευγάρι αυτό και τις πιθανότητες μία εκ των δύο ομάδων να περάσουν στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του θεσμού, είναι η εκ νέου «διασταύρωση» του νικητή αυτής της αναμέτρησης, με μία ομάδα εκτός Νομού.

Έτσι, όποιος κατακτήσει το «ροζ φύλλο» στην αναμέτρηση ΑΕΒΔ-Ανάληψη δεν περνά απευθείας στην τελική φάση του Κυπέλλου, αλλά θα κληθεί να κάμψει την αντίσταση μιας ομάδας της Λάρισας, των Τρικάλων ή της Καρδίτσας, προκειμένου να υπάρχει πλήρης αμεροληψία, όσον αφορά την πορεία των ομάδων του Νομού, μέχρι και το Final-4.

Όσον αφορά τα ζευγάρια Γ.Σ.Β.-Ολυμπιακός Βόλου και Νίκη Βόλου-Ίωνας και τη σκέψη που ήδη είναι γνωστή, με τους νικητές των δύο αγώνων να αναμετρώνται μεταξύ τους για μία θέση στους ημιτελικούς, πρόκειται για κάτι που, λογικά, προχωρά και θα υλοποιηθεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.