Αναβληθέντα και Β΄ φάση κυπέλλου στο πρόγραμμα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγώνων

Αποφάσεις για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων που είτε αναβλήθηκαν είτε απομένουν για να ολοκληρωθεί η Β’ Φάση του κυπέλλου έλαβε η ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Η αρχή θα γίνει με τον αγώνα ΓΣ Αλμυρού-Σαρακηνός για τη Β’ φάση του κυπέλλου, με την αναμέτρηση να διεξάγεται την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου, στις 14:30. Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 17 Νοεμβρίου, με εξαίρεση δύο αναμετρήσεις, αυτές ανάμεσα σε Σκιάθο και Σκόπελο και Πρωτεσίλαο και Αίαντα Σούρπης, ο ορισμός των οποίων θ’ ακολουθήσει.

Όσον αφορά τους αγώνες πρωταθλημάτων, την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα σε Πύρασο Νέας Αγχιάλου και Ρήγα Φεραίο, για την Α’ ΕΠΣΘ, ο οποίος είχε αναβληθεί εξαιτίας κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα του Βελεστίνου.  Παράλληλα, η συγκυρία για να διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα σε Σαρακηνό και Σκιάθο που είχε αναβληθεί για την 4η αγωνιστική στον πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΘ, θα διεξαχθεί την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου (9η), καθώς τότε σύμφωνα με το πρόγραμμα ο ΑΟ Σκιάθου έχει ρεπό ενώ ο Σαρακηνός έχει στο πρόγραμμά του παιχνίδι με τη Μακρινίτσα, που όμως έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.